Spill Piano 4+

Oslo Pianoskole AS

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Uansett om du er nybegynner på piano eller har spilt i flere år, er Spill Piano-appen verktøyet du trenger for å oppnå ditt fulle potensiale på piano! tilgjengelig når som helst, hvor som helst.

FUNKSJONER:

Morsomme pianotimer:
Utforsk et mangfoldig utvalg av sanger, fra nybegynner til avansert nivå. Velg mellom tradisjonelle veiledningsvideoer eller kast deg ut i moroa med våre interaktive "smarte noter", som gjør det enklere enn noen gang å lære nye sanger.

Praktiske øvings-påminnelser:
Våre skreddersydde påminnelser hjelper deg med å holde en øvingsplan på piano. Øv litt hver dag, og se framgangen din skyte i været!

Mer enn bare sanger:
Dykk inn i spennende temaer som musikkteori og jazzpiano gjennom korte videoer. Vi gjør komplekse ting enkle, slik at du virkelig kan forstå musikken du spiller på piano.

Quiz deg til pianomestring:
Sett kunnskapen din på prøve med våre morsomme og interaktive quizzer. Lær og lek samtidig – fordi pianoundervisning skal være gøy!

Målgruppe:

Spill Piano er for alle – fra de som nettopp har begynt å spille piano, til de som har spilt piano i flere år. Uansett hvor du er på reisen, har vi et kurs som passer deg!

Last ned Spill Piano idag, og la oss hjelpe deg å oppnå ditt fulle potensiale på piano!

What’s New

Version 4.1.3

Bug fixes and improvements

App Privacy

The developer, Oslo Pianoskole AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Music
Music
Music
Music
Music
Music