SportIT 4+

Skrypt

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

SportIT is een uitgebreid platform waarmee je jouw sportclub een boost kunt geven! Het platform bestaat uit een app en een webportaal waarmee trainers en technische commissieleden de spelers kunnen volgen en beïnvloeden in hun ontwikkeling.

- Oefenstof -
Goede oefenstof is belangrijk voor de ontwikkeling van spelers. SportIT biedt een app voor trainers waarmee zij gemakkelijk trainingen kunnen maken en kunnen kiezen uit een grote database.

- VoetbalFit -
VoetbalFit is een door SportIT ontwikkeld programma om de motorische ontwikkeling te stimuleren en de spelers zo preventief voor blessures te beschermen.

- Statistieken -
Statistieken worden steeds belangrijker. De data die het SportIT platform verzamelt kan worden ingezet om de ontwikkeling van spelers te volgen en te meten.

- Beoordelingen -
Het beoordelen van spelers maakt prestaties en ontwikkeling per speler inzichtelijk. Aan de hand van deze gegevens kunnen nieuwe teams worden samengesteld.

- Spelerspaspoort -
Alle spelersdata wordt verzameld en opgeslagen in een uniek spelerspaspoort. In dit paspoort is de ontwikkeling van de speler inzichtelijk gemaakt.

- Compleet Overzicht -
SportIT biedt jouw club hét totaaloverzicht. Het SportIT platform is een trainingsmodule en spelersvolgsysteem in één, geschikt voor trainers en beheerders!

What’s New

Version 1.12.0

Meerdere nieuwe features, verbeteringen en bug fixes!

App Privacy

The developer, Skrypt, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Versterk je enkel
Sports
Scorito.com
Sports
Ajax Official App
Sports
EXA Ski Tracker
Sports
Forza Football - Live Scores
Sports
F1 TV
Sports