iPhone Screenshots

Description

Uz SrediMe, otkrivanje izvrsnih salona lepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara i masaža postaje još veće zadovoljstvo. SrediMe je inovativna aplikacija i onlajn servis koji unapređuje iskustvo zakazivanja termina u salonima lepote u Srbiji. Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo - samo kažite: sredi me!

Aplikacija je trenutno dostupna za gradove:
- Beograd
- Novi Sad
- Niš
- Kruševac
- Obrenovac

Ostali gradovi Srbije uskoro!

U središtu SrediMe platforme stoji moćan sistem za rezervacije u realnom vremenu koji radi bilo gde, 24 časa dnevno/7 dana nedeljno i koji povezuje korisnike i salone. Korisnici konačno mogu sami da odaberu salon i termin, pa i zaposlenog u salonu, onako kako njima odgovara. SrediMe je i više od toga, jer pruža sve informacije i savete koji će učiniti da se osećate i izgledate fenomenalno.

Na SrediMe ćete naći izvrsne salona lepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara, masaža i svih drugih beauty&welness usluga. Pronađite svog omiljenog novog ili starog frizera za šišanje, pramenove ili farbanje kose, kozmetičara ili vrhunski tretman noktiju kod pedikira i manikira. Najbolji saloni lepote u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima Srbije su pred Vama. Tražite frizerski salon ili drugi salon lepote koji radi nedeljom, praznikom, uveče, saloni koji koriste vašu omiljenu marku kozmetike... Sve to je lako pronaći na SrediMe.

Pronađite najbolje salone i nove usluge u salonima lepote, proverite datume i vremena kada imaju slobodne termine i izaberite onaj koji Vama najviše odgovara. Pri tome možete uporediti cene, trajanja tretmana, utiske i ocene koje su dali drugi korisnici SrediMe servisa. Svi saloni su predstavljeni sa fotografijama, tako da možete zaviriti u svaki salon pre zakazivanja.

Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo.

Vaš novi izgled ili utiske o salonima možete podeliti sa našom zajednicom. Svi utisci o salonima na SrediMe su 100% provereni i dolaze isključivo od korisnika koji su zakazali uslugu koristeći ovaj servis.

Telefonsko pozivanje salona i čekanje na dogovaranje termina je zamenjeno novom naprednijom tehnologijom koja Vam daje udobnost, preciznost i punu kontrolu nad Vašim vremenom za ulepšavanje.

Inspirišemo ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, da istražuju najnovije trendove u svetu kozmetike i brige o licu i telu i da uživaju u tome!

Biće nam zadovoljstvo da čujemo šta Vi mislite o SrediMe aplikaciji. Molimo javite nam se sa idejama kako da postanemo bolji, brži i lakši za korišćenje na adresu info@sredime.rs.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Information

Seller
SrediMe doo
Size
56.4 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like