SSM - Moi rabotnicki prava 4+

SSM - Moi rabotnicki prava

Moveo DOO

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

ССМ - Работнички права е мобилна апликација која на граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да пријават прекршување на работничките права до Сојузот на Синдикатите на Македонија. Апликацијата нуди можност за:
- Пријавување на прекршено право за себе и за друго лице
- Анонимно пријавување
- Директна комуникација со претставници на ССМ
- Следење на вести и совети од ССМ

Апликацијата е креирана и функционира согласно Законот за заштита на личните податоци. ССМ не ги споделува Вашите податоци со трети лица.

Апликацијата ССМ - Работнички права е поддржана од Меѓународната организација на трудот и Европската Унија, преку проектот Зајакнување на социјалниот дијалог.

What’s New

Version 1.0.6

Додадена нова функционалност - настани

App Privacy

The developer, Moveo DOO, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Lifestyle
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking

You Might Also Like

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking