Stadsparkeren - Parkeerapp 4+

Stadsparkeren

    • Free

Screenshots

Description

Voordelig en eenvoudig parkeren via app, pas en met je kenteken in heel Nederland? Betalen per minuut, dus voor je daadwerkelijke parkeertijd en nooit meer te veel? Kies dan voor Stadsparkeren en meld je gratis aan. Stadsparkeren is dé gebruiksvriendelijkste parkeerapp, waarmee je toegang hebt tot meer dan 1 miljoen parkeerplaatsen in Nederland op straat en in parkeergarages.


AANMELDEN
Aanmelden bij Stadsparkeren kun je via de app of online: www.stadsparkeren.nl. Na registratie kun je direct parkeren met de app en binnen enkele werkdagen ontvang je ook de gratis parkeerpas. Met deze parkeerpas kun je parkeren op straat en in de aangesloten parkeergarages.


ZO PARKEER JE
Parkeeracties starten en stoppen op straat doe je eenvoudig via de app en kan ook met de parkeerpas of door in te loggen op www.stadsparkeren.nl.

Uniek aan Stadsparkeren is dat je parkeergarages kunt in- en uitrijden zonder te stoppen, dit noemen we Kenteken parkeren.
Hoe het werkt? Heel simpel:
1. De slagboom gaat automatisch omhoog als je aan komt rijden, omdat het geregistreerde kenteken herkend wordt. Je kunt dan gewoon doorrijden.
2. Met de gratis parkeerpas kun je de loopdeuren openen buiten sluitingstijd van de parkeergarage.
3. Bij het uitrijden gaat de slagboom weer automatisch open en jouw transactie wordt door ons keurig verwerkt. Hoe handig is dat!
Wil je weten waar je kunt parkeren met je kenteken? Kijk dan voor een overzicht van alle locaties op: Hier kun je parkeren (stadsparkeren.nl)


KLANTVRIENDELIJK
Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom zijn we dag en nacht, zeven dagen in de week telefonisch voor je bereikbaar. Ook op onze chat praat je gewoon met echte mensen, die klaar staan om je te helpen.


ALLES IN 1 APP
In de app heb je een overzicht van al je gegevens, je parkeerhistorie, kentekens, parkeerpassen. Bovendien kun je hier je maand factureren bekijken en eenvoudig je gegevens wijzigen.


KOSTEN
Je betaalt met Stadsparkeren per minuut dus nooit meer te veel. Alle gemaakte parkeerkosten worden maandelijks achteraf via een automatische incasso verrekend. Voor het gemak van Stadsparkeren betaal je transactiekosten. Hierbij kun je zelf kiezen of dit per parkeeractie is of in de vorm van een abonnement. Kijk voor de verschillende lidmaatschapsvormen op


Stadsparkeren is onderdeel van IP Parking, de grootste aanbieder van parkeersystemen in de Benelux.Contactgegevens: www.stadsparkeren.nl | info@stadsparkeren.nl | 0900-12345 46

What’s New

Version 6.0.2

Oeps, bij het stoppen van een parkeeractie hebben we jullie soms laten schrikken door een te hoog tarief weer te geven. Gelukkig hebben we wel het juiste tarief berekend en opgeslagen. We hebben de weergave aangepast.

App Privacy

The developer, Stadsparkeren, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Navigation
Navigation
Navigation
Travel
Navigation
Travel