Screenshots

Description

Beleef uw nieuwe winkel nu al in Virtual Reality en blijf constant up-to-date!

Bij Stamhuis - dé specialist in winkelverbouwing en retailverbetering - doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Daar mag een up-to-date informatievoorziening over de voortgang en status van uw winkelverbouwing natuurlijk niet bij ontbreken. Met deze nieuwe applicatie kunnen wij u vanaf nu nog beter van dienst zijn.

Functionaliteiten:
-Alle actuele informatie over uw project (van planning tot projectteam en van offerte tot takenoverzicht) altijd en overal binnen handbereik;
-Virtuele beleving van uw nieuw te bouwen winkel d.m.v. Virtual Reality, Augmented Reality en 3D-viewer;

Alles binnen handbereik
Met deze applicatie heeft u alle relevante informatie over uw project vanaf nu altijd binnen handbereik. Nadat u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord (uitsluitend door opdrachtgevers op te vragen via login@stamhuis.nl) kunt u makkelijk en snel bij de offerte, planning en bijbehorende takenlijst. Daarmee blijft u voortdurend op de hoogte van de voortgang en status van de verbouwing. Zoals u van ons gewend bent zien wij streng toe op de beveiliging van uw projectdata.

Virtuele techniek
De Stamhuis-app is uitgerust met een drietal bijzondere features: Virtual Reality, Augmented Reality en een 3D-viewer. Daarmee kunt u uw nieuw te ontwikkelen winkel nog voordat de bouw van start gaat in een driedimensionale virtuele omgeving ervaren! Waar u met Augmented Reality d.m.v. een marker het 3D-model zichtbaar kunt maken in de werkelijke omgeving, wordt het met Virtual Reality zelfs mogelijk om door het model te bewegen! Uw virtuele winkel is nauwelijks van echt te onderscheiden!

Gigantische meerwaarde
De virtuele technologie biedt een gigantische meerwaarde bij het overbrengen van sfeer, gevoel en beleving. Ideaal dus wanneer u als retailer belangrijke beslissingen moet nemen over de nieuwe inrichting, routing of uitstraling van uw winkel. De platte tekening van uw winkelproject behoort wat ons betreft tot het verleden: virtueel bouwen is de toekomst!

Devices voor optimale beleving
Voor een optimaal gebruik van deze app, raden wij u aan om een card-board of VR- bril aan te schaffen. Hiermee kunt u uw nieuwe winkel na de ontwerpfase al in Virtual Reality beleven! Daarnaast kunt u met deze app een marker uitprinten, waarmee u het 3D-ontwerp van uw winkel zichtbaar kunt maken in de werkelijke omgeving. De pop-ups en help-button vertellen u stapsgewijs hoe u deze virtuele technieken het best kunt gebruiken.

Under construction
Deze app is op dit moment nog volop in ontwikkeling. Het is mogelijk dat bepaalde functionaliteiten nog niet naar behoren of helemaal niet werken. Om u alvast voor te bereiden op wat er in de toekomst allemaal mogelijk is, hebben wij ervoor gekozen om deze functionaliteiten toch toe te voegen aan deze eerste versie. As we speak zijn wij druk bezig met de doorontwikkeling en de laatste functionaliteiten. To be continued!

What’s New

Version 3.0.8

Updated Model Viewer
Minor Bug Fixes

App Privacy

The developer, Recreate bv, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like