iPhone Screenshots

Description

StartCasa este un proiect prin care simplificăm procesul de informare, creaștem calitatea și siguranța construcției casei tale și te ajutăm să economisești timp și bani.

Accesează în orice moment StartCasa și află informații utile pentru construcția casei tale. O echipă de arhitecţi, ingineri proiectanţi, ingineri constructori, meşteri, consultanţi imobiliari, financiari etc., au pregătit informațiile necesare care să te ghideze în procesul de construcție a casei.

StartCasa este un proiect Holcim care își propune să simplifice procesul de informare, să crească calitatea și siguranța construcției casei tale și să îți economisească timp și bani.

Găsești informații de specialitate, îndrumări utile și videoclipuri pentru fiecare etapă din construcție și înveți pas cu pas la ce sa fii atent când îți construiești casa. Toate informațiile sunt atent structurate în etape de construcție a casei.

Găsirea terenului potrivit, proiectarea și autorizarea, alegerea materialelor și a finisajelor, planificarea și bugetarea, execuția structurii și a învelitorii, a rețelelor de instalații, a finisajelor, dar și montajul obiectelor sanitare și amenajarea curții și a grădinii sunt etapele principale care îți prezintă informațiile necesare într-o formă simplă, ușor de parcurs.


Fii pregătit, informează-te cu StartCasa!

What’s New

Version 2.0

Vrem să te bucuri de cea mai bună experiență in aplicația StartCasa - am îmbunătățit performanța și am schimbat desingul. Descarcă acum ultima versiune și pregătește-te din timp pentru construcția casei tale!

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

eovidiu ,

Aplicatia are nevoie de continut mai relevant

Aplicatia e foarte utila celor care se apuca de o casa, insa sfaturile sunt foarte superficiale - mare parte stiute, nu se merge mai in adancime, pe fiecare disciplina in parte. Nu m-ar deranja sa lucrati cu diversi furnizor de electrice ( Schneider, Legrad, Gewiss, ...) sau termice ( Vaillant, Nibe, Buderus, Hoval, Viessman, etc, in care sa prezentati scenarii de utilizare a echipamentelor lor. Mi se pare ca puteti avea o platforma grozava pentru cei care isi fac case, dar e doar la voi...

App Privacy

The developer, Startcasa Visio, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like