iPhone Screenshots

Description

Stolt Namdaling gir informasjon og nyheter fra ditt nærområde i Namdalen. I denne appen er det du som bestemmer innholdet, slik at det blir relevant for deg. Dette er mulig takket være en løsning som sørger for å samle informasjon og aktiviteter fra regionens offentlige etater, kommuner, bedrifter, lag og foreninger i en og samme kanal. I appen vil du også finne en egen kalender som du skreddersyr etter dine egne interesseområder.

Stolt Namdaling er et omdømmeprosjekt for Namdalen. Prosjektet skal bidra til å skape en felles identitet i Namdalen og løfte fram Namdalen i det digitale og internettbaserte samfunnet. Prosjektet er initiert og drevet av Namdalsavisa i samarbeid med Namdal Regionråd.
Stolt Namdaling skal løfte fram Namdalen som et godt sted å bo, et attraktiv sted å besøke og en attraktiv region for næringslivet. Prosjektet skal fremme aktivitet og informasjon i Namdalen. Stolt Namdaling skal bidra til å løfte fram Namdalsperspektivet blant innbyggerne, bidra til stolthet og styrke lokaldemokratiet i Namdalen.

What’s New

Version 1.0.1

Bug fikser og forbedringer

Information

Seller
Namdalsavisa AS
Size
97.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Norwegian Bokmål

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like