Screenshots

Description

StoryGo: Helsinki2050 on dystooppinen kaupunkitarina tulevaisuuden Helsingistä.

Koe kaupunki uudella tavalla liikkuessasi keskeisillä paikoilla. Kun olet tarpeeksi lähellä kohdetta, eteesi aukeaa tulevaisuus: Helsinki2050 on tekstimuotoinen episodi-tarina, jonka luvut sijoittuvat eri paikkoihin Helsingin keskusta-alueella. Voit lukea luvun vain ollessasi riittävän lähellä kohdetta.

2050-luvun Helsinki on harmaa ja raadollinen kaupunkivaltio, jossa vallitsee vahvimman oikeus. Ilmastonmuutos, ympäristöongelmat ja sota ovat lähes tuhonneet sivilisaation ja pakottanut jäljelle jääneet pakolaisuuteen ja selviytymään kunkin parhaaksi katsomalla tavalla. Kaupunkia hallitsee Marsalkka armeijansa voimin.


Aleksei saapuu Helsinkiin mielessään vain yksi ajatus: maailma täytyy pelastaa. Hänellä on siihen keino, sillä hän tietää totuuden kaiken takana. Tämä maailma on virhe.


StoryGo: Helsinki2050 on yksinkertainen pilottisovellus, jonka tarkoituksena on testata kiinnostusta uudentyyppiselle mobiilitarinalle. Sovelluksesta on tarkoitus kehittää alusta, joka hyödyntää samalla tavalla sijaintitietoa, mutta sisältää enemmän tarinoita. Testaamalla sovellusta ja antamalla palautetta autat meitä kehittämään uudenlaisia lukemisen tapoja.

Sovelluksen tukijat:
Jenny ja Antti Wihurin rahasto
Business Finland

Information

Seller
SuperApp Oy
Size
28.6 MB
Category
Books
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
9+
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like