Screenshots

Description

StoryGo: Helsinki2050 on dystooppinen kaupunkitarina tulevaisuuden Helsingistä.

Koe kaupunki uudella tavalla liikkuessasi keskeisillä paikoilla. Kun olet tarpeeksi lähellä kohdetta, eteesi aukeaa tulevaisuus: Helsinki2050 on tekstimuotoinen episodi-tarina, jonka luvut sijoittuvat eri paikkoihin Helsingin keskusta-alueella. Voit lukea luvun vain ollessasi riittävän lähellä kohdetta.

2050-luvun Helsinki on harmaa ja raadollinen kaupunkivaltio, jossa vallitsee vahvimman oikeus. Ilmastonmuutos, ympäristöongelmat ja sota ovat lähes tuhonneet sivilisaation ja pakottanut jäljelle jääneet pakolaisuuteen ja selviytymään kunkin parhaaksi katsomalla tavalla. Kaupunkia hallitsee Marsalkka armeijansa voimin.


Aleksei saapuu Helsinkiin mielessään vain yksi ajatus: maailma täytyy pelastaa. Hänellä on siihen keino, sillä hän tietää totuuden kaiken takana. Tämä maailma on virhe.


StoryGo: Helsinki2050 on yksinkertainen pilottisovellus, jonka tarkoituksena on testata kiinnostusta uudentyyppiselle mobiilitarinalle. Sovelluksesta on tarkoitus kehittää alusta, joka hyödyntää samalla tavalla sijaintitietoa, mutta sisältää enemmän tarinoita. Testaamalla sovellusta ja antamalla palautetta autat meitä kehittämään uudenlaisia lukemisen tapoja.

Sovelluksen tukijat:
Jenny ja Antti Wihurin rahasto
Business Finland

App Privacy

The developer, SuperApp Oy, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like