Screenshots

Description

Alle 91 getijkaarten uit de HP33 stroomatlas met de actuele stroomsituatie in de Noordzee, Waddenzee en Zeeuwse wateren, onder licentie van de Koninklijke Marine. De zeekaarten zijn offline, dus ook buiten bereik van draadloze netwerken te raadplegen.

PLUS: Uitgebreide getijdensituatie bij de referentiestations, getijdenklok met springvloed en doodtij, en zon- en maanopkomst -ondergang en maanstanden.

U kunt deze getijatlas op zowel uw iPhone als iPad installeren. Het bekijken van het kaartmateriaal op het grote scherm van een tablet gaat natuurlijk het makkelijkst gaat. Echter kunt u op alle kaarten inzoomen, zodat u deze app op uw iPhone eveneens als zinvol naslagwerk kunt gebruiken.

Deze app is bedoeld als aanvulling op onze reguliere Waterkaart - Zeeweer- en "Het Getij"-apps met live meteo- en maritieme gegevens, weerkaarten en verwachtingen voor uw iPhone en iPad.

De Stroomatlas Noordzee is gebouwd en wordt onderhouden door Surfcheck, onder licentie van de Koninklijke Marine, Dienst der Hydrografie ©. Alle rechten voorbehouden.

Heeft u vragen of problemen? Stuur een email naar post@zeeweer.nl, we helpen u graag!

Leveringsvoorwaarden
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet *garanderen* dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Het gebruik van deze software is op eigen risico. Deze app is niet bedoeld voor navigatie. Daarbij kunt u geen rechten ontlenen aan deze app of de daarin gepresenteerde informatie. Door deze app te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

What’s New

Version 2.1

V2.1 - De hoog- en watertijden in het venster met de referentiestations + de pijl in de getijklok zijn nu voor alle locaties correct.

App Privacy

The developer, Martijn de Meulder, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Reference
Navigation
Utilities
Navigation
Weather
Reference

You Might Also Like

Navigation
Travel
Navigation
Travel
Navigation
Navigation