iPhone Screenshots

Description

Stubs is een intuïtieve en makkelijk te gebruiken tool om al je persoonlijke evenement tickets te beheren en om toegang te krijgen tot een evenement met je legitimatiebewijs.

INSTALLATIE
De reden dat je deze app download is omdat je een ticket gekocht hebt in een ticketshop die een koppeling heeft met Siip. Na installatie zullen we je eenmalig vragen om in 6 eenvoudige stappen je account te registreren. Let erop dat je de juiste geboortedatum invult want die moet overeenkomen met de datum op je legitimatiebewijs. Na registratie kun je je gekochte tickets claimen en aan anderen toewijzen of je ontvangen ticket claimen. Als laatste moet je een geldig legitimatiebewijs koppelen aan je account om toegang te krijgen tot het evenement.

LEGITIMATIEBEWIJS KOPPELEN
Door je legitimatiebewijs te koppelen aan je account beschermen we je tegen ticket fraude en belachelijke prijzen. Dat betekent dat je geen echt ticket meer nodig hebt, maar dat je legitimatiebewijs je entreebewijs is.

TOEGANGSCONTROLE
De toegangscontrole bij het evenement gaat net even anders dan je gewend bent. In plaats van het tonen van een QR code moet je je legitimatiebewijs scannen. Dat kan alleen met een geldig legitimatiebewijs.

SECURED BY SIIP
Achter de Stubs app zit de technologie van Siip. Deze maakt het mogelijk om je Siip identiteit te gebruiken voor online shoppen, bankieren en alles waar je je moet legitimeren.

PRIVACY
De app is ontworpen vanuit de gedachte dat jij de regie hebt over de gegevens die we verstrekken aan de organisator van het evenement.

What’s New

Version 1.3

Ondersteuning voor iOS 13

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

From Dillon ,

Annoying

Cannot even make an account because it keeps telling me my phone number is invalid when it’s not. I’ve tried it every which way to try and fix it and even create different accounts and cannot get past the phone number stage to go through

Information

Seller
Aditum Software B.V.
Size
58.7 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like