Screenshots

Description

Igra „Sunčane avanture“ nastala je u okviru kampanje „Zaštita za sve“ i omogućava najmlađima da uz simpatične likove i izazovne zadatke nauče kako da se odgovorno ponašaju na suncu.

„Zaštita za sve“ je program edukacije o odgovornom ponašanju na suncu. Namenjen je deci predškolskog i ranog školskog uzrasta, roditeljima, vaspitačima, učiteljima, kao i pedijatrima i lekarima opšte prakse. Ovaj program pokriva vaspitno-obrazovne ustanove i domove zdravlja na teritoriji Republike Srbije.

Organizuju Fond B92 i Eucerin Srbija, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva zdravlja. „Zaštita za sve“ je od strane Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prepoznata kao program od nacionalnog značaja.

Cilj kampanje je da se promoviše odgovorno ponašanje na suncu i podigne svest o značaju zaštite od štetnog UV zračenja, te prvenstveno pomogne unapređenju rada sa predškolskom i decom nižih razreda osnovnih škola kada je zaštita od sunca u pitanju.

What’s New

Version 1.0.5

Minor changes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
FCB AFIRMA DOO BEOGRAD
Size
507 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© FCB Afirma
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like