Sveznalica - Свезналиц‪а‬ 4+

Квиз апликација опште култур‪е‬

Vladimir Atanackovic

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

У данашње време када су наша деца преплављена информацијама различитог садржаја несвојственог њиховим узрастима, тешко је изабрати метод да би се изабрали прикладни садржаји и презентовали им на њима прихватљив начин.

Ово је пројекат групе амбициозних и младих људи окупљених око једне идеје да се кроз игру, такмичење и модерне начине учења деци приближе основи опште културе и образовања.

Кроз овај квиз деца ће играјући се проћи од биологије, физике, књижевности,уметности, религије до наше традиционалне културе и историје.

Овај квиз може бити модеран подсетник за припрему завршних испита за малу матуру.

Квиз је намањен деци основношколског узраста и питања су конципирана од оних за најмлађе основце, до оних која се јако добро могу користити као подсетник за испит мале матуре, коју полажу ученици осмог разреда.

Корисници апликације могу бити и одрасли који желе да на занимиљив начин обнове и провере своје познавање културе и општег образовања.

Тип одговарања је кроз понуђене опције и у ограниченом временском року, тако да буде занивљив и динамичан. Рангирање резултата, како у оквиру својих игара, тако и онлине касније на нивоу свих корисника.

Велика база питања која се редовно ажурира како би квиз био још бољи и занимљивији.

Желимо да Вам буде замиљиво док се играте, такмичите и учите, а све Ваше сугестије су нам добро дошле.

Све сугестије можете послати путем мејла на адресу sveznalica@oss.rs или путем наше Фејсбук странице на адреси https://www.facebook.com/kvizsveznalica

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Privacy

The developer, Vladimir Atanackovic, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Education
Education
Reference
Education
Education
Education