iPhone Screenshots

Description

Med appen SwappAccess kan du snabbt hitta närliggande parkeringsplatser baserat på din geografiska position. Du slipper köra runt och leta efter en p-plats, vilket minskar koldioxidutsläppen.

Du kan också betala parkeringen via appen. Att betala med appen sparar dig både tid och pengar. Du behöver inte gå till automaten och du betalar enbart för parkerad tid. Du startar och stoppar parkeringen med ett enkelt knapptryck i appen och det tillkommer inga övriga avgifter.

Du blir kund genom att besöka kundportalen www.swappaccess.com. Om du vill ha ett kvitto för parkeringen så hittar du det också på ditt konto i www.swappaccess.com. Det går också att få kvitto via e-post.

Använd kartvyn för att hitta rätt parkeringsplats och få detaljerad information. Du ser antal platser, priser samt möjliga betalningssätt.

Med hjälp av appens inbyggda ruttplanering är det lättare att hitta till den valda parkeringen. Möjlighet finns att filtrera parkeringar på bil, elladdningsplatser, mc och p-platser för dig med en funktionsnedsättning. Sökfunktionen gör att du på ett enkelt sätt hittar platsen du vill besöka och där finner en parkeringsplats.

Observera att kontinuerlig användning av GPS kan minska ditt batteris livslängd.

Du kan parkera med SwappAccess på följande orter:
* Helsingborg
* Hässleholm
* Kristianstad
* Landskrona
* Lund
* Stockholm
* Trelleborg
* Uppsala
* Ystad

What’s New

Version 3.7.1

* Fixat ett fel som gjorde att användare som borde blivit automatiskt utloggade inte blev det, vilket resulterade i att dessa användare varken kunde logga ut manuellt eller använda någon utav appens funktioner
* Parkeringsfiltret döljer nu parkeringsplatser där det saknas platser av specificerad typ
* Fixat ett fel som gjorde att texten för den tillåtna maximala parkeringstiden visade fel information för nystartade parkeringar
* Appen visas nu alltid i Light Mode

App Privacy

The developer, Swarco Sverige AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like