Képernyőfotók

Leírás

Tervezz saját jövőt a Szakmavilág app segítségével!
Már most azon gondolkozol, milyen menő és fizetőképes szakmád legyen, de még bizonytalan vagy a pályaválasztást illetően? Töltsd le a mobilodra a Szakmavilág appot!
Ez egy olyan pályaorientációt támogató alkalmazás, amellyel végre megismerheted az érdeklődési köröd, használatával megtalálhatod az országban fellelhető összes szakmát és szakmai ágazatot. Könnyedén böngészhetsz a szakképzést folytató iskolák listájában is, kiválasztva a számodra legmegfelelőbb intézményt.
Az iskolalátogatásokon, illetve az üzemlátogatásokon szerzett élményeidet elmentheted a Szakmavilág applikációban, amely a kérdőívek kitöltésével és annak értékelésével segít neked közelebb hozni a munka világát. A Szakmavilág applikációnak köszönhetően akár a baráti köröd felkészült tanácsadója is lehetsz a pályaválasztás témájában. Legyél te az, aki leginkább képben van! Amennyiben további információkra lenne szükséged, látogasd meg a szakmavilág.hu weboldalát.

Újdonságok

Verzió 1.1.4

- Hibajavítások

Alkalmazás adatvédelme

A(z) (Appz4 Kft.) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő alkalmazásfrissítés beküldésekor.

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Több ettől a fejlesztőtől

Ezeket is kedvelheti