Screenshots

Description

Megjelent a Szótárfüzet 3.0-ás verziója!
Tanulj nyelveket és gyakorolj útközben!
Gondoltál már rá, hogy gyűrött, könnyen elkallódó lapok helyett jó volna egy helyen tudni és mindenhová magaddal vinni jegyzeteidet, az órák alatt kiírt szavakat, jelentéseket? Ha igen, a Szótárfüzet Neked készült!
A Szótárfüzet egy saját igényeidhez igazítható és korlátlanul bővíthető gyakorló alkalmazás, melyet bármilyen nyelv tanulása közben használhatsz. Kedved szerint készíthetsz saját szótárakat, bővítheted, módosíthatod azokat. A minta szótárak angol-magyar nyelvűek, de saját szótáraid bármilyen nyelvre készülhetnek.
Letöltés után a kezdőcsomagban közel 1500, különböző témakörökbe rendezett szót, ellentétpárt és példamondatot találsz, amik segítségével fejlesztheted vagy tesztelheted angol tudásod.
• A példamondatok segítenek az alapvető mondatszerkezetek elsajátításában,
• a szópárosító feladattípus a magyar-angol jelentéspárok keresésével bővíti a szókincsed
A kezdőcsomag csak ötletadó! Ha a benne található angol szavakat már kívülről fújod, jegyzeteid alapján saját szótárt tudsz felvenni, így bővítve kedved szerint a tartalmat – és ezt természetesen nem csak angol nyelvből teheted meg!
Ha Neked is több oldalnyi jegyzeted gyűlt össze órákon, előadáson, akkor nem kell mást tenned, mint témakörökbe rendezned vagy éppen leckék szerint csoportosítanod őket, majd követned a Súgóban található részletes leírást! Ha elkészültél a szótáraiddal, töltsd fel őket a telefonodra és vidd magaddal, hogy mindig egy helyen, és ami a legfontosabb, kéznél legyenek!
Amit a Szótárfüzet nyújt:
• saját szótárak hozzáadása bármely nyelvből – tartalom bővíthetősége!
• kezdőcsomagban közel 1500 angol szópár és példamondat
• mondatok és szavak jelentésének gyakorlása
• szópárosítás
• szótárak kilistázása - feladatmegoldás közben teszt módban az új feladatok válaszlehetőségei új sorrendben jelennek meg, ha viszont csak böngészni szeretnéd a szótárt, a listázáskor a felvitel sorrendjében találod meg a szavakat
Ha szeretnéd az alkalmazásban található három alapértelmezett szótárállományt bővíteni, frissíteni, a myvocabulary.hu oldalon található fájlok letöltésével megteheted!
http://myvocabulary.hu/

What’s New

Version 3.0.5

- Kisebb hibajavítások
- Pro verzió engedélyezése

Information

Seller
Infotec Informatikai es Informaciotechnikai KFT
Size
56.2 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, French, German, Hungarian, Russian, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like