T Comm Telematics 4+

T Comm Tracking & Tracing B.V.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Met de T Comm Telematics App ACTT heeft u 24/7 zicht op, en inzicht in de status en locatie van uw trailer/voertuig en lading:
• Waar is mijn trailer?
• Wat zijn de temperatuur condities van de lading?
• Is de deur gesloten of open?
• Staat de koelmachine aan?
• Is het voertuig gekoppeld aan een truck of aanhangwagen?
• Zijn de banden op spanning……

Met de T Comm App springt T Comm Telematics in op de behoefte om 24/7 inzicht te hebben op de status van uw wagenpark en uw lading. De App biedt een intuïtief en actueel inzicht en zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen waardoor ongewenste situaties en claims voorkomen kunnen worden. U kunt direct antwoord geven op vragen van uw klanten over bijvoorbeeld verwachte aankomsttijden en locaties.

In de T Comm App kunnen verschillende type rapporten gegenereerd worden. Wilt u een temperatuurgrafiek, een Rit rapport, een Connection rapport, een Stilstand rapport of een Alarmen rapport? Het kan allemaal!

De T Comm Telematics hardware monitort uw bezit en geeft u proactief alarmeringen bij afwijkingen. Of het nu gaat om temperatuur in de laadruimte, ongewenste deuropeningen buiten een ‘geofence’, onderdruk van de banden, u krijgt direct een alarm via deze app.

Met de ACTT app van T Comm Telematics bent u 24/7 in controle en geniet u met een gerust hart van de avond of het weekend!

What’s New

Version 1.0.2

- Added satellite view to the map overview.
- Fixed filter edge cases when generating reports.

App Privacy

The developer, T Comm Tracking & Tracing B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

MSCI+
Business
Nmbrs ESS
Business
CZ declareren
Productivity
Shiftbase
Business
Save2PDF
Productivity
Payconiq – BGL BNP Paribas
Finance