Tableta (Tabl@a‪)‬ 12+

Podsetnik za uzimanje terapije

Vladimir Atanackovic

Designed for iPhone

    • 4.3 • 4 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Da li ste znali da prema pojedinim istraživanjima 62-65% ljudi ne uzima svoju terapiju na vreme? Jako je bitno pridržavanje propisanih uputstava i doza koje lekar prepiše. Aplikacija Tableta pomaže Vama i Vašoj porodici da terapiju uzimate na vreme.

Dinamičan život i poslovi u savremenom dobu često učine da zaboravimo da mi ili neko od naših najmilijih uzme svoju terapiju na vreme ili ne uzme dozu koju je lekar prepisao.
Izuzetno je važno dosledno uzimati terapiju na vreme i u dozi kako je vaš lekar prepisao. Tableta je savremena mobilna platforma koja vam omogućava da lako i jednostavno ažurirate podatke o vašim terapijama ili terapijama za članove vaše porodice, čak brine i o terapijama za vašeg kućnog ljubimca.

Pored navedenih funkcija prati i koliko je ostalo terapije i opominje kada treba da se dokupi. Pomaže korisnicima/pacijentima i da pronađu najbližu apoteku i SMS porukom provere da li ima lek koji im je potreban ili da im eventualno u apoteci pripreme/spakuju ukoliko im pošalju sms. Samim tim želeli smo da uz pomoć aplikacije na prvom mestu svim korisnicima/potencijalnim pacijentima olakšamo život u ovo “brzo” vreme, želimo da približimo dodatno pacijente ka apotekama ili lekarima (Domovima Zdravlja, poliklinikama) a sa druge strane da ih približimo i farmaceutskim kućama, proizvođačima ili distributerima.

U aplikaciji ćete pronaći i kompletnu bazu lekova, kako za ljude, tako i životinje, sa svim uputstvima i sastavima leka. Ponosni smo na lakoću unosa leka u terapiju jednostavnim očitavanjem barkoda na kutiji. Korišćenje aplikacije od strane starije populacije smo rešili tako što vi možete uneti kompletne terapije za vaše članove porodice i kad dobijete obaveštenje da treba da popiju lek jednim klikom vi njih obaveštavate SMS porukom, a da oni i ne moraju imati instaliranu aplikaciju.

Sreća I zdravlje su najvažniji u životu. Svi zaslužuju da budu zdravi I srećni. Brigom o zdravlju brinete о sebi, o vašoj sreći I sreći vaše porodice. Tabl@a je tu da vam pomogne da budete što zdraviji!

Mi ne preporučujemo/propisujemo lekove ili terapiju mi smo samo tu da vam pomognemo da na vreme uzmete terapiju koju Vam je Vaš lekar ili farmaceut propisao/preporučio.

Uputstva za lekove I sastave lekova smo uneli koristeći bazu otvorenih podataka Republike Srbije i ne odgovaramo za tačnost istih.

Takođe važno nam je da znate da na pojedine situacije ne možemo da utičemo - neki telefoni vas neće opomenuti ukoliko vam je baterija na minimumu ili vam se isključi telefon.

What’s New

Version 2.1

- Unapređene performanse i ispravljene sitne greške i bagovi

- Omogućeno slanje PDF izveštaja o korišćenju terapije i zdravstvenim parametrima na mejl lekaru ili nekoj drugoj osobi po izboru

- Prikaz podatka o kvalitativno i kvantitativno određivanju alergenog polena u vazduhu u Državnoj mreži za praćenje kvalieteta vazduha i za više gradova Republike Srbije

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

mikimunja ,

Ptijava

Zasto je neophodna regidtracija?

Developer Response ,

Postovani,
Registracija postoji kako bi Vi mogli uraditi logout i da neko slucajno ne uzme Vas telefon i vidi informacije, kao i da u slucaju promene uredjaja mozete preuzeti sve Vase terapije i merenja. Od obaveznih podataka je samo mail i nadimak, lozinka, grad i avatar, dajle potpuno minimalno...

App Privacy

The developer, Vladimir Atanackovic, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Medical
Medical
Medical