Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L’aplicació per smartphones de TAIKOMETEOROLOGIA permet a tots els seus clients la visualització de les dades meteorològiques previstes en funció dels serveis contractats.

L’aplicació permet comunicar-se directament amb l’equip de meteoròlegs, visualitzar les prediccions, rebre notificacions sobre la publicació d’alertes i actualitzacions en les informaciones.

TAIKO Meteorología ofereix a tots els seus clients un servei meteorològic personalitzat -a la carta- adaptat a les seves necessitats fent ús de la més avançada tecnologia i de les fonts d’informació tant de caràcter públic com d’accés restringit. Un equip pluridisciplinari amb capacitat per analitzar la informació meteorològica i transformar-la en una eina accessible.

Prediccions meteorològiques de qualitat, actualitzades en tot moment: entenedores i directes. Enfocades per a tot tipus de sectors: sector energètic, turisme, agricultura, lleure, sector marítim, mitjans de comunicació…
Per a més informació poden accedir a la web www.taikometeorologia.com y posar-se en contacte per saber més dels serveis que oferim.

Novedades

Versión 1.44

Bug fixed

Información

Vendedor
TAIKOMETEOROLOGIA S.L.
Tamaño
30.4 MB
Categoría
Tiempo
Compatibilidad

Requiere iOS 10.2 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar