Screenshots

Description

Ești la birou și este timpul pentru mâncarea de prânz? Colegii te stresează cu veșnica întrebare “ce mâncăm astăzi”? Sau ești acasă împreună cu prietenii și familia și vreți să mâncați ceva delicios, dar în același timp extrem de variat?

Am găsit soluția perfectă pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Comandă acum direct din aplicația Oliviera! Prima aplicație de food delivery din România – o inovație atât pentru piață românească de food delivery, cât și pentru cea a aplicațiilor mobile.

Poți plasa o comandă doar pentru tine sau împreună cu colegii, prietenii sau familia. Diversitatea tipurilor de restaurant pe care o găsiti pe Oliviera sigur va satisface gusturile și poftele tuturor! Poți alege cea mai buna pizza de la Dominium, cel mai bun burger de la Oro Toro sau cea mai buna mâncare chinezeasca de la Chopstix si lista surprizelor ... continuă în aplicație.

Comandă mâncare. Este ușor.

Nu te-am convins încă? Hai să vedem ce înseamnă să comanzi mâncare direct din aplicația Oliviera:
1. Nu știi ce să comanzi, dar îți este super foame! Oliviera te ademenește cu o varietate de preparate și specificuri culinare care te vor ajuta să explorezi cele mai apetisante gusturi.
2. Nu cunoști adresa, dar vrei să comanzi de mâncare! Fie că vrei să comanzi mâncare la serviciu sau la petrecera celui mai bun prieten, nu vei fi nevoit să introduci datele adresei, pentru că aplicatia îți va găsi locația cât ai zice “Oliviera”.
3. Livrare super rapidă! Și nu doar în București, ci și în Ilfov, Constanța, Timișoară etc.
4. Comanzi super ușor. Ai un singur cont pentru toate restaurantele și poți comanda orice fel de mancare. În plus, fiecare comandă efectuată se va regăsi în zona de Istoric comenzi.

Oliviera, aplicația ta de comandat mâncare. Ușor. Rapid. Gustos.

What’s New

Version 6.2.1

Hi there!
Thanks for using our app, we really appreciate it!

It’s our goal to bring you the best online food ordering app around. To make sure we do right that, we’ve some great new additions for you:

- Improvements and bug fixes.

Questions or tips? Contact us: iosapp@takeaway.com.

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
59 Ratings

59 Ratings

TomGraef ,

Helped us find our new favorite restaurant

We used the local function around our new villa. We tried different restaurants that delivered and were surprised at what we found. We have discovered a great restaurant that delivers off of a large menu and is hot, fast, and like home cooking! Thanks Oliviera!

Ela1999 ,

Super experienta

Am efectuat o comanda de mancare chinezeasca si totul a fost exceptional: livrare rapida, mancare excelenta, timpul de realizare a comenzii prin intermediul aplicatiei a fost foarte scurt!

Ecoplast ,

Design ok, comanda onorata

Foarte interesanta aplicatia. Mi se pare usor de accesat, iar comanda onorata in timp. Succes! Sper sa pastrati calitatea aplicaatiei!

Information

Seller
Takeaway.com
Size
112.4 MB
Category
Food & Drink
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Bulgarian, Dutch, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Romanian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Takeaway.com 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like