Capturas de pantalla

Descripción

Att använda tecken som stöd i kommunikationen är ett sätt att skapa intresse för att härma rörelser, härma rörelser och ljud, benämna och kommunicera samt att underlätta inlärning.

I den här appen lär du sig snabbt många tecken med hjälp av tydliga videosekvenser för varje tecken. Du kan söka efter enskilda ord, bläddra bland kategorier eller skapa egna samlingar av ord att träna på.

Videosekvenserna är framtagna av logopeden Barbro Magnusson på BAM Språkteknik (http://www.bam-sprakteknik.se/).

Du kan själv lägga till bilder till ord i samlingen för att underlätta för barn som ännu inte lärt sig läsa. Bilderna väljer du från kamerarullen eller fotograferar själv. På så sätt kan visa en bild på barnets familjemedlemmar för ord som t ex mamma, pappa, bror, syster.

Ordvalet i appen har tagits fram i samarbete med familjer, förskolepersonal, skolpersonal utifrån behov i kontakt med tal- och språkförsenade barn samt barn, ungdomar och vuxna med avvikelser i sitt tal och/eller språk. Appen är också användbar för nybörjare i teckenspråket samt för vuxendöva.

Förutom att titta och öva på alla inbyggda ord och samlingar kan du också lägga till egna ord med videosekvenser från ditt bildbibliotek eller från YouTube.

Samlingar du skapat kan enkelt delas mellan olika enheter och dina vänner via t ex e-post, AirDrop, Dropbox, OneDrive, Google Drive, med mera.

Alla videosekvenser kommer från DVD:n "Titta på tecken" från BAM Språkteknik (http://www.bam-sprakteknik.se/)

Novedades

Versión 1.4.4

Löser problem med att videos inte visades i iOS 14 (igen). Nu är alla videos konverterade till nya format och jag får åtminstone inte felet själv i varken iOS 14, 14.0.1 eller 14.2 beta.

Om du har problem, hör av dig till takk@digitalthjarta.se. Skriv inte support-frågor eller bugg-rapporter i recensioner. Tack för tålamodet med strulande videos.

Privacidad de la app

El desarrollador, Digitalt Hjarta AB, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos que se describe a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, en función de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Información

Vendedor
Digitalt Hjarta AB
Tamaño
24.6 MB
Categoría
Educación
Compatibilidad

Requiere iOS 12.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Sueco

Edad
4+
Copyright
Precio
$7.99

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar