Tako Shqiptar‪ë‬ 17+

Tako dhe njihu me shqipëtar-e

Nevis Shkenza

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Tako dhe njihu me shqiptar dhe shqiptare. The Best Albanian Dating App. Website: http://www.shqipedating.com/

Tako dhe njihu me shqipëtar dhe shqipëtare ne zonën tënde ose kudo nëper botë. Aplikacion për IOS, si dhe faqe interneti "www.shqipedating.com" që mundëson afrimin e shqipëtarëve me njeri tjetrin.

Ky program shkorkohet FALAS dhe përfshin:
- Kërkimin e personave që të përshtaten
- Komunikimin me anë të mesazheve
- Biseda audio dhe video në cdo moment
- Shiko përsonat që vizitojnë profilin tënd
- Bëj LIKE profileve që të pëlqejnë
- Tako, njihu, pse jo krijo një lidhje të re
- Shumë e shumë opsione të tjera që do ti zbuloni në vazhdim

Krijo nje llogari tënden tani dhe fillo eksplorimin :)

Shqipe Dating is an Albanian Dating App and Website that helps Albanians to get to know/date each other around the globe. Why not, give it a try now.

What’s New

Version 1.2

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Privacy

The developer, Nevis Shkenza, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Developer Tools
Sports
Sports
Developer Tools

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment