Taverna to Petrino 17+

mihai miulescu

    • Free

Screenshots

Description

O cina greceasca usoara alaturi de prieteni, intr-o seara, e tot ce ai nevoie ca sa te relaxezi după o saptamana incarcata la Taverna to Petrino.

Alege din zecile de specialitati gurmande pe care le pregtim cu pricepere pentru tine zi de zi - ( costita de porc fara os, salata cu gyros si cei mai buni cartofi prajiti). Pentru pofticiosi, gurmanzi si curiosi, avem cele mai bune specialitati grecesti autentice, pe care vi le servim cu drag.

Renumitele salate nu lipsesc de pe mesele grecilor, iar noi le avem pe toate la Taverna to Petrino. Mancarea buna o savurezi cu toate simturile pranzul grecesc care este mereu cea mai buna alegere

Terasa noastra interioara este perfecta pentru a savura cafeaua favorita. Un cappuccino din cele mai bune boabe de cafea se bea la noi pe terasa, briza mediteraneana este si ea prezenta ( artificial ce-i drept, dar in zilele toride vaporii de apa din sistemul nostru va transpun in vacanta)

Cina greceasca la Taverna to Petrino alaturi de prieteni, intr-o seara, e tot ce ai nevoie ca sa te relaxezi dupa o saptamana incarcata. Platoul #rhodos este alegerea perfecta pentru serile de vineri.

Preparatele grecesti favorite le poti savura in confortul casei tale cu o simpla comanda prin aplicatia noastra Taverna to Petrino.

Va asteptam la Taverna to Petrino in fiecare zi cu aceeasi atmosfera pozitiva si plina de bucurie. Asigura-te ca ai rezervare si te asteptam sa petrecem asa cum numai grecii o pot face.

What’s New

Version 1.0.50

Imbunatatiri privind perfomanta aplicatiei.
Actualizare comanda minima privind zona metropolitana.

App Privacy

The developer, mihai miulescu, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Pizza Charlie
Food & Drink
Pizza Ibiza
Food & Drink
Menoo
Food & Drink
Restaurant Orizont Craiovita
Food & Drink
Manay
Food & Drink
AmiYammi: Alimente bebelusi
Food & Drink