iPhone Screenshots

Description

Saját recept alapján
Budapesti pizzériánk pizzatésztájának receptjét évek óta tökéletesítjük, melynek köszönhetően a pizzáink tésztája kívül ropogós, belül mennyien puha. Az igazán tökéletes pizzatészta a legjobb pizzaliszt kiválasztásával kezdődik. Az olaszországi okleves pizzaszakácsok által szinte előírt és általunk is használt 00-s pizzaliszt olyan prémium minőséget képvisel, melynek használata lehetővé teszi a tészta tökéletes ízvilágát és ropógósságát.

Minőségi alapanyagokból
A tökéletes pizzatésztánk nem is érdemelhet jobbat, mint kézzel válogatott, prémium minőségű alapanyagokat. Zöldségeinket mi magunk válogatjuk és csakis a legszebbeket használjuk fel pizzáink feltéteként. Hentesünkkel kialakult baráti kapcsolat biztosítja a kiemelkedően szép és friss húsárukat. Tejtermékeink között hétféle sajt található, melyek kombinációjával szinte bármi megvalósítható.

Kézműves pizzák
Ahogy egy szobrász viszonyul szobrához, úgy álmodja meg és állítja össze a tökéletes pizzát profi pizzaszakácsunk. Több éves tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően, hónapról-hónapra új pizzát álmod meg és felfedez új ízeket. Pizzaszószaink változatossága szinte egyedülálló, a napérlelte paradicsomokból készült Sweet million paradicsomszószos alapunktól kezdve, a snidlinges-tejszínes alapon át a fokhagymás-tormás-tejfölös alapig minden szószunk egy külön ízvilág, külön csoda. Ne habozzon, kóstolja meg Ön is a Tavi Pizzéria mesés pizzáit!

What’s New

Version 1.659

Bugfix

Information

Seller
Innovair Marketing Tanacsado es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
62 MB
Category
Food & Drink
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish, Dutch, German, Hungarian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© InnovAir Codes - Oneminorder
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like