Screenshots

Description

Astazi dispeceratul Taxi Ral ofera clientilor sai un serviciu de transport civilizat, la cel mai bun raport calitate/pret.

In prezent dispeceratul isi desfasoara activitatea avand program non stop, cu un numar de 200 de autoturisme taxi agreate de catre Registrul Auto Roman, toate apelurile dumneavoastra fiind preluate de catre dispecerii nostri care va stau la dispozitie 24h din 24 si 7 zile din 7.

Fiind primul dispecerat din judetul Vrancea autorizat de catre Autoritatea Rutiera Romana, era in mod firesc sa fim si cel dintai dispecerat care apeleaza la facilitatile oferite de internet.

Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cit mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.

Va dorim calatorie placuta!

What’s New

Version 1.9

Changes to order distribution.

App Privacy

The developer, Stefan Sorin Negulescu, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Travel
Utilities
Utilities
Travel
Travel
Utilities

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities