Screenshots

Description

Новата Telekom AR апликација е тука! Македонски Телеком на своите корисници им овозможува неповторливо AR доживување на нивните смартфони. Како појаснување, AR (Augmented Reality) е технологијата која што додава, проектира видео содржина, врз содржината која што ја гледате низ камерата. На пример, ја вклучувате оваа апликација, таа ја вклучува камерата од вашиот смартфон, вие ја насочувате камерата кон билборд на Телеком, и во тој момент кога билбордот ќе го имате на цел екран во вашиот смартфон, ќе се појават планети кои што ќе кружат околу билбордот.
Преземете ја апликацијата Telekom AR, скенирајте го кодот од билбордите и ТВ рекламите на Телеком и уживајте во можностите на најдобрата мобилна мрежа.
Летајте низ прекрасните македонски пејсажи со поглед од 360 степени, испитајте ги виртуелните училници и вљубете се повторно во науката, и прегледајте ги најновите содржини од најдобрата дигитална телевизија MaxTV.

What’s New

Version 1.1

Нова содржина.

Information

Seller
Makedonski Telekom AD - Skopje
Size
207.6 MB
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like