iPhone Screenshots

Description

Transforma urmatoarea ta vizita la banca intr-un simplu touch pe telefonul mobil!
Aplicatia Telekom Banking are o serie de functionalitati care te fac sa te simti liber atunci cand faci tranzactii bancare, fara drumuri la banca, de oriunde si oricand. E pur si simplu banking digital!
- Deschizi si administrezi 100% online contul personal. Completezi datele tale personale, incarci o fotografie cu cartea de identitate si transferi 1 RON dintr-un alt cont pe care il detii la alta banca din Romania.
- Iti folosesti banii in siguranta. Intri in aplicatie si autorizezi operatiunile simplu si rapid, in deplina siguranta, folosind Touch ID, Face ID, cod PIN sau model connecting dots.
- Transferi si primesti bani instant de la prieteni care folosesc aplicatia Telekom Banking prin functiile NFC, cod QR sau transfer catre un contact sau o adresa de email din telefon. Totul se intampla instant, fara sa fie necesar sa cunosti si sa introduci coduri IBAN.
- Stii mereu ce se intampla cu banii tai. Afli rapid cati bani mai ai in cont prin widget-ul care afiseaza in timp real soldul contului si ultimele 3 tranzactii, fara sa te autentifici in aplicatie.
- Motorul de cautare, usor accesibil, va gasi ceea ce te intereseaza intr-o clipa. Spre exemplu, atunci cand vrei sa gasesti o plata sau ai nevoie sa blochezi rapid cardul pe care nu il gasesti.
- Administrezi usor cardurile. Activezi cardul primit prin curier, iar, daca il pierzi, il poti bloca imediat. Schimbi gratuit codul PIN ori de cate ori doresti si cu un simplu swipe on/off activezi sau dezactivezi platile contactless.

What’s New

Version 1.1.5

Cu noua versiune a aplicatiei vei beneficia de cel mai nou standard de securitate - autentificare stricta (SCA), impus de Directiva Revizuita privind Serviciile de Plati (PSD2). De asemenea, in meniul Setari, vei putea alege metoda de autentificare si autorizare pentru Internet Banking si Furnizorii de servicii de plati terti (TPP). Bineinteles, noua versiune contine si mici imbunatatiri si optimizari.

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Nickname.edi ,

Aplicația nu știe de FaceID ... in 2019

Dacă activezi touch id pe un iPhone X sau mai nou, aplicația nu mai pornește. Trebuie stearsa si reinstalată pentru a o putea folosi.

Information

Seller
ALIOR BANK S.A.
Size
60.5 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Polish, Romanian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
ALIOR BANK S.A. © Telekom Banking 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like