Screenshots

Description

Telekom MK ви ги нуди сите информации за вашата искористеност на интернет, минути, роаминг и SMS на вашите мобилни броеви, воедно е најдобрата алатка за едноставно и лесно следење на сите ваши фиксни и мобилни услуги на едно место. Дополнително, Telekom MK ви нуди најбрз и најбезбеден начин да ги платите вашите сметки и да надополните припејд ваучер. Управувајте со вашите и услугите на вашите најблиски насекаде во секое време.

Што нуди Telekom MK?

1. Едноставно следете ја потрошувачката – сѐ на почетниот екран
• Проверете во секое време колку минути имате потрошено и колку преостануваат
• Имајте преглед на потрошувачката на мобилен интернет брзо и едноставно
• Следете повеќе додадени услуги: управувајте со услугите на вашите најблиски преку додавање на нивните проеви на вашиот профил
• Dark mode тема на апликацијата: персонализирајте го изгледот на апликацијата според вашите преференци и лични потреби

2. Управувајте со повеќе услуги на едно место
• Управувајте со сите услуги со едноставен преглед: разговори, SMS, роаминг, интернет пакети и фиксни услуги
• Управувајте со додадени броеви од вашите најблиски
• Додадете нови броеви на вашиот профил едноставно и брзо

3. Имајте преглед на деталите за услугите и активации на дополнителни пакети
• Добивајте известување за месечните сметки и нивниот статус
• Купете дополнителни пакети за разговори, SMS, роаминг и интернет

4. Платете ги вашите сметки или сметките на други со внесување на бројот на фактурата или со скенирање на баркодот на хартиената сметка.
• Детален преглед над сите ставки во вашиот месечен износ за плаќање
• Платете повеќе сметки одеднаш
• Платете електронски со кредитна или дебитна картичка
• Добивајте нотификации за навремено и редовно плаќање на сметките
• Проверете ги платените сметки од минатите месеци

5. Дополнување на припејд ваучер
• Уживајте во ексклузивните понуди само преку Telekom MK и бидете во тек со останатите понуди
• Надополнете го вашиот припејд ваучер или на друг Телеком број
• Едноставно активирајте дополнителни пакети

6. Помош и поддршка
• Виртуелен асистент (chatbot) кој ќе ви помогне да дојдете сами до бараните податоци или контактирате со корисничка поддршка преку chat
• Добијте одговори на често поставените прашања во секцијата за Помош и поддршка
• Пријавете можни пречки во користењето на Телеком услугите, детектирајте ги и решете ги во најбрз можен рок преку опцијата Виртуелен техничар
• Следете ја состојбата на пријавените пречки во користењето на Телеком услугите и дознајте веднаш штом истите се отстранети

Aplikacioni i përmirësuar celular Telekom MK ju ofron të gjitha informacionet e shfrytëzimit të internetit, minutave, roaming dhe SMS në numrat tuaj celular, si dhe njëkohësisht, ai është mjeti më i mirë për monitorimin e thjeshtë dhe të lehtë të të gjitha shërbimeve tuaja fikse dhe mobile në një vend. Për më tepër, Telekom MK ju ofron mënyrën më të shpejtë dhe të sigurt për të paguar faturat dhe rimbushjen e numrit tuaj pripejd.
Menaxhoni shërbimet tuaja dhe shërbimet e miqve tuaj më të afërt dhe anëtarëve të familjes kudo dhe në çdo kohë.

The improved mobile application Telekom MK offers you all the new information on your internet, minutes, roaming and SMS usage on your mobile numbers, and concurrently, it is the best tool for simple and easy monitoring all your fixed and mobile services in one place. In addition, Telekom MK offers you the fastest and safest way to pay your bills and top-up your prepaid voucher. Manage your services and the services of your closest friends and family members anywhere and anytime.

What’s New

Version 19.3.10

Виртуелен асистент (chatbot) и подобрено корисничко искуство
Introducing virtual assistant (chatbot) and improved user experience

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
249 Ratings

249 Ratings

Jorah.G ,

Payments from the app don’t work

Adding a payment card is not working well. While adding a payment card if your phone goes to screen lock.. all the data that you put in is gone and you have to start from the beginning. Even if you manage to have luck and add you card , payments never go through. Gateway errors all the time.
Fix your app please so we dont have to wait in line in the store to pay the bill. What years is this 1990??

Visarrr ,

Helpful

I find this app quit helpful, you don’t have to contact telekom service to activate data sms or anything. Telekom Customer Representatives are the worst to deal with and not helpful at all. If you activate monthly weekly data from the app you also get double gigabytes.

Madddoug ,

Telekom MK

Love the fact that I can pay my bills online instead of having to find a place to make a payment.

App Privacy

The developer, Makedonski Telekom AD - Skopje, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contacts
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Entertainment
Productivity
Education
Business
Reference
Entertainment

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance