Telekom Spots 4+

Magyar Telekom Ltd

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Töltsd le te is a Telekom Spots alkalmazást, ami szuperletisztult, átlátható felületen teszi lehetővé a böngészést, rokon események ajánlásával, hogy véletlenül se maradj le valamiről, ami egybevág az ízléseddel.

A Magyar Telekom jóvoltából létrejött programajánló oldalon gondos kuráció mentén, helyszínek és műfajok szerint válogathatsz kedvedre a jobbnál-jobb események között, valamint a saját eseményed is ingyenesen feltöltheted.

A Spots fókuszában a zenén túlmenően megjelenik a színház, a tánc, a kiállítás, a gasztronómiai és fashion eventek, vásárok, bemutatók, workshopok, és minden ezek metszéspontjaiban.

A Telekom Electronic Beats hazai csapatának hathatós segítségével a végeredmény egy sokszínű ízléspalettán mozgó, változatos ajánlórendszer, amivel remélhetőleg öröm lesz laposítani az aktuális heti FOMO-görbénket.

Jó scrollozást!

App Privacy

The developer, Magyar Telekom Ltd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment