Teorikurs for bil 4+

Digital Creations AS

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Med vårt teorikurs for bil, klasse B, har du alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Vi har satt sammen alt du trenger for å bestå teoriprøven for bil - klasse B. Fordelt over 9 kapitler får du en innføring i alle temaene som læreplanen dekker. Teksten er kortfattet og dekker det du trenger å kunne for å bli en trygg trafikant.

Vi har filmet trafikksituasjoner fra luften, for å effektivt vise deg hvordan trafikken bør avvikles. Det er også noen animerte klipp der vi mener det er den beste måten å vise situasjonen på.

Hvorfor teorikurs?

For å klare teoriprøven hos Statens Vegvesen må man ha bred kunnskap om det å kjøre bil i trafikken i Norge. Denne kunnskapen får du ved å ta kurset hos oss. I tillegg trenger du mye kunnskap i bunn når du skal ta kjøretimer og oppkjøring. Det blir lettere for deg å gjennomføre både obligatoriske kjøretimer, og oppkjøringen når du ikke trenger å lure på hvorden trafikkreglene egentlig er. Du sparer mye penger på å ta et teorikurs, i stedet for å måtte ta ekstra kjøretimer, og kanskje også en ekstra oppkjøring. Det er også en stor fordel for deg som fersk trafikant og ha mest mulig kunnskap. Da kan du fokusere mer på selve kjøringen, og mindre på å lure på hva du skal gjøre. Du vil kort og greit bli en tryggere trafikant. Vårt teorikurs er mer spennende enn en tradisjonell teoribok, med både filmer og animasjoner. Du har også alltid med deg teorikurset overalt, og kan lære mer når det passer deg.

Teorikurset er en abonnementstjeneste. Abonnementet har en periode på en måned og fornyes automatisk. Du kan når som helst si opp abonnementet, men det må gjøres senest 24 timer før fornyingstidspunktet for å ikke bli belastet for en ny måned. Betaling skjer gjennom iTunes-kontoen din, og du styrer abonnementet derfra. Se våre kjøpsvilkår her: https://teorikurs.no/home/iosterms

What’s New

Version 1.4.100

Denne appen er blitt oppdatert av Apple slik at den viser Apple Watch-appikonet.

Oppdatert påloggingssystem.

App Privacy

The developer, Digital Creations AS, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Teoriprøven 2021 - Klasse B‏
Education
Lappen Klasse B - Teoritentamen
Education
Teoriappen: teoritentamen
Education
Teoritentamen for bil
Education
Teoriprøven - Testen.no
Education
Kidplan
Education