Screenshots

Description

Med vårt teorikurs for bil, klasse B, har du alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Vi har satt sammen alt du trenger for å bestå teoriprøven for bil - klasse B. Fordelt over 9 kapitler får du en innføring i alle temaene som læreplanen dekker. Teksten er kortfattet og dekker det du trenger å kunne for å bli en trygg trafikant.

Vi har filmet trafikksituasjoner fra luften, for å effektivt vise deg hvordan trafikken bør avvikles. Det er også noen animerte klipp der vi mener det er den beste måten å vise situasjonen på.

Hvorfor teorikurs?

For å klare teoriprøven hos Statens Vegvesen må man ha bred kunnskap om det å kjøre bil i trafikken i Norge. Denne kunnskapen får du ved å ta kurset hos oss. I tillegg trenger du mye kunnskap i bunn når du skal ta kjøretimer og oppkjøring. Det blir lettere for deg å gjennomføre både obligatoriske kjøretimer, og oppkjøringen når du ikke trenger å lure på hvorden trafikkreglene egentlig er. Du sparer mye penger på å ta et teorikurs, i stedet for å måtte ta ekstra kjøretimer, og kanskje også en ekstra oppkjøring. Det er også en stor fordel for deg som fersk trafikant og ha mest mulig kunnskap. Da kan du fokusere mer på selve kjøringen, og mindre på å lure på hva du skal gjøre. Du vil kort og greit bli en tryggere trafikant. Vårt teorikurs er mer spennende enn en tradisjonell teoribok, med både filmer og animasjoner. Du har også alltid med deg teorikurset overalt, og kan lære mer når det passer deg.

Teorikurset er en abonnementstjeneste. Abonnementet har en periode på en måned og fornyes automatisk. Du kan når som helst si opp abonnementet, men det må gjøres senest 24 timer før fornyingstidspunktet for å ikke bli belastet for en ny måned. Betaling skjer gjennom iTunes-kontoen din, og du styrer abonnementet derfra. Se våre kjøpsvilkår her: https://teorikurs.no/home/iosterms

What’s New

Version 1.4.100

Oppdatert påloggingssystem.

Information

Selger
Digital Creations AS
Size
58.7 MB
Category
Utdannelse
Compatibility

Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Languages

Engelsk

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Månedspass USD 33,99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like