iPhone Screenshots

Description

TEORIPROVET – SVERIGES POPULÄRASTE KÖRKORTSAPP 2017!

Denna app har samma upplägg som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket för personbil. Totalt har vi strax över 2000 frågor med text- och bild som slumpas med hjälp av en avancerad slumpgenerator som gör att varje prov blir unikt. Efter ett avslutat prov kan du gå igenom alla svar och läs alla förklaringar – även till de frågor du svarat rätt på. Appen är uppdaterad för alla lagändringar inför 2016.

Nu kan du även söka upp en trafikskola i din stad via appen och boka in en tid direkt.

Appen passar utmärkt för de som håller på att ta körkortet för personbil, men också för de som haft körkortet en längre tid och vill förbättra sina trafikkunskaper ytterligare.

Appen uppdateras automatiskt två gånger per månad med nya teorifrågor med de senaste ändringarna från trafikförordningen, körkortslagen samt vägtrafikkungörelsen.

FULLVERSIONEN INNEHÅLLER
– 8 olika kategorier för personbil (trafikregler, personliga förutsättningar, trafiksäkerhet, miljö, fordonskännedom, manövrering, blandade och kunskapsprovet).
– 8 olika kategorier vägmärken (Förbudsmärken, påbudsmärken, varningsmärken, polismans tecken, lokaliseringsmärken, anvisningsmärken, blandade och kunskapsprovet).

Du kan alltid kontakta oss på info@gratisteori.se

What’s New

Version 2.0.1

Bara en liten påminnelse, om att vi har polerat appen och tagit bort en del buggar, så att du får den bästa upplevelsen med varje utförd prov. Om du också gillar nya uppdateringen lika mycket som vi gör, lämna gärna ett gott omdöme om oss här.

Information

Seller
SA BA
Size
59.1 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like