Screenshots

Description

Teraplast S.A. face parte din grupul Teraplast, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania. Grupul s-a aflat constant in slujba clientilor si a partenerilor sai, dedicandu-se dezvoltarii permanente a activitatii.

Compania a investit in mod constant in dezvoltarea tehnologica, avand in prezent capacitatea de a furniza pe piata materialelor de constructii solutii moderne, eficiente si inovatoare, precum sistemele de scurgere, canalizare si aductiune, sistemele de amenajari interioare, sistemele de tamplarie termoizolanta sau sistemele de inchidere exterioara cu panouri termoizolante.

Parcul Industrial de la Saratel are o suprafata totala de aproximativ 200.000 mp, din care 143.500 apartin companiei Teraplast, 29.000 mp sunt in proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul de 27.500 mp apartin companiei Politub, membra a Grupului Teraplast. Compania noastra este o prezenta puternica pe piata romaneasca, iar planurile pe termen mediu prevad o dezvoltare la nivel regional.

Compania Teraplast este un furnizor de solutii complete, iar prin investitiile constante in cercetare si dezvoltare reusim sa le oferim partenerilor nostri sisteme si solutii care ofera cele mai bune rezultate pe termen lung.

What’s New

Version 2.0.0

New in version 2.0.0:
- major design update
- new features
- bug fixes

Information

Seller
GO APP SSOS SRL-D
Size
9.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© GoApp SRL
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like