Dansk-Thai Parlør 4+

Claus Wintop

Designet til iPhone

    • $5.99

iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Denne App består af dels en parlør, dels tre ordlister, der er sorteret alfabetisk efter henholdsvis danske ord, lydskrift for thai ord og thai ord med thailandsk skrift.

Parløren indeholder almindelige ord og vendinger til brug i forskellige dagligdags situationer.

Ordlisterne gør det muligt at slå et thai ord op efter dets lyd og tone uden kendskab til den særlige thailandske skrift. Man kan enten søge efter danske ord, thai ord eller thai lydskrift. Eller man kan uden brugt af tastatur blot angive ords begyndelsesbogstav og få vist en liste af alfabetisk sorterede ord med det angivne begyndelsesbogstav.

Hver ordliste indeholder godt 3.000 af de mest almindelige ord og vendinger suppleret med information om den thailandske skrift, dens udtale og toneregler samt lydfiler med thai udtale af de enkelte konsonanter og vokaler.

Lydskriften kan let og hurtigt læres. Den er baseret på internationalt anerkendte systemer, idet tegnene er tilpasset det danske alfabet og den danske udtale således, at standard tastaturer kan benyttes.

Nyheder

Version 3.0

Version 3.0 omfatter en Dansk-Thai Parlør.

App-anonymitet

Udvikleren, Claus Wintop, har ikke givet Apple oplysninger om sine fremgangsmåder vedrørende anonymitet og håndtering af data. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Ingen oplysninger angivet

Udvikleren skal give oplysninger om anonymitet, når den næste opdatering af appen indsendes.

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer kan bruge denne app, når Familiedeling er aktiveret.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities