TiBO Mobile TV 9+

me tibo, se pa tibo ti s'bo

Saimir Gora

Designed for iPad

    • 3.1 • 54 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO box apo TIBO Smart TV.
TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE?
Merreni TV shqip me vete, kudo dhe kurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant, plazh, etj.

Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:
• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.
• Transmetim ekskluziv OTT i Serisë A Italiane, Kampionatit Shqiptar në partneritet me platformën sportive Oversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më të ndjekura.
• 100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje të panumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programesh për fëmijë dhe kampionatesh e eventesh sportive.
• Video On Demand në TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje të ndryshme, koncerte, etj... Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.
• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tyre falë regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.

Vëmendje:
• TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti me shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.


KUJDESI NDAJ KLIENTIT


PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEM KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JU NDIHMUAR 24/7

FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv
Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@TIBO.tv


EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444
AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

What’s New

Version 5.1.0

Multiview Feature

Ratings and Reviews

3.1 out of 5
54 Ratings

54 Ratings

lhtggg ,

Streaming is getting worse on mobile app

It used to be fine until a month ago, but now the streaming is getting worse. Certain channels won’t even play for more than 5 seconds and then crash on loading. Certain other channels can never be played, and I don’t even understand why they are on the list if there’s always an error and the channel cannot be played. This has nothing to do with the current issue but has always been there and the support has been useless in troubleshooting or explaining what is happening. I am giving them 3 stars because the diversity of the content that they try to bring but very often their apps fail to do so.

poliku ,

Needs improvement BUT not bad

Needs to have better channel selection and i have no audio!!! but great picture...

Banana_King132 ,

Great Service

You get so many movies and some great channels. I can watch almost any current football match without having to pay desperate for other leagues. A good amount of the available movies are dubbed in Albanian or are in a slightly lower quality, but they tend to have all of the most recent movies.

App Privacy

The developer, Saimir Gora, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment