TNAMT 17+

Eventya

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aplicația oficială a TNAMT - Teatrul Național Aureliu Manea din Turda oferă publicului său informații despre programul de spectacole al teatrului, despre echipa fiecărui spectacol, precum și subiectul acestuia, despre prețul biletelor, evenimentele speciale organizate în cadrul TNAMT, despre festivalurile TNAMT, și proiectele dezvoltate de către teatrul turdean.

Utilizatorii au oportunitatea de a-și face un cont pe aplicația teatrului pentru a fi apoi informați prin intermediul notificărilor de următoarele evenimente, ori pentru a-și salva în calendar spectacolele la care doresc să participe.

Teatrul Național Aureliu Manea Turda este localizat în centrul orașului Turda, la adresa Piața Republicii nr. 52. Teatrul oferă publicului local și din împrejurimi spectacole săptămânale atât pentru adulți, cât și pentru copii, păstrându-și încă din anul 1948 misiunea de a crește nivelul cultural și de a îmbogăți oferta culturală a zonei. Pentru acestea, echipa artistică aduce în fața publicului său spectacole în fiecare săptămână, în același timp fiind prezentă și pe alte scene, atât prin participarea în festivaluri, cât și prin susținerea de spectacole în alte teatre sau în localitățile din apropiere.

Teatrul Național Aureliu Manea lucrează permanent pentru menținerea unui repertoriu bogat, incluzând texte clasice, contemporane, dar și spectacole bazate pe poezii sau povești pentru copii. Promovarea tinerilor creatori și a tinerelor speranțe artistice este parte din caietul de obiective al teatrului, ca și creșterea performanței personalului artistic, dar și păstrarea unui cadru profesional plăcut pentru întregul colectiv al teatrului.

În fiecare vară, din 2017 încoace, TNAMT duce mai departe tradiția organizării Festivalului Internațional de Teatru Turda, în cadrul căruia participanții și publicul au șansa unei întâlniri speciale. De asemenea, organizarea Festivalului Național de Teatru al Adolescenților deschide ușile și culisele teatrului tinerilor liceeni interesați de artele spectacolului, care au astfel șansa de a juca pe scena mare. Mai mult decât atât, din iarna anului 2021, Teatrul organizează Festivalul poveștilor de iarnă, dedicat în special copiilor, dar oferind spectacole pentru întreaga familie, astfel încheind anul calendaristic împreună cu publicul său.

What’s New

Version 1.0.1

Diferite remedieri de erori și optimizări ale aplicației.

App Privacy

The developer, Eventya, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Entertainment
Travel
Travel
Travel
Lifestyle
Travel

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment