Screenshots

Description

TopSpeed App - Svet automobila na dodir od Vas ;)

Besplatna Apple aplikacija magazina TopSpeed je spoj našeg štampanog izdanja magazina i web stranice u kojoj će te moći da prelistate i kupite naše e-izdanje interaktivnog magazina, a istovremeno da svakodnevno besplatno pratite aktuelnosti, promocije, testove i ostale vesti iz sveta automobilizma, motociklizma, nautike i lajfstajla... Sve na jednom mestu na Vašem pametnom uređaju!


O našem magazinu...

TopSpeed je mesečni automobilski magazin pokrenut januara 2000. godine. Koji je u veoma kratkom roku postao unikatni aksesoar svih ljubitelja vrhunskih automobila. Glavne teme magazina su testiranje najnovijih modela, reportaže, promocije novih modela, superautomobili, gedžeti, lifestyle teme, motocikli, jahte i biznis avioni. Naše područje interesovanja pokriva i regionalno automobilsko tržište i preteću industriju, kao i bezbednost u saobraćaju kao i auto-moto sport.Uživajte uz naš interaktivni magazin i aplikaciju,Vaša redakcija,

TopSpeed

www.topspeed.telegraf.rs

What’s New

Version 1.9.10

- Ispravke grešaka i optimizacije
- Manje promene dizajna

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Gibli032 ,

Odlicna

Odlicna aplikacija za ljubitelje automobilizma. Jednostavna, laka za koriscenje, intuitivna

App Privacy

The developer, Pole Position d.o.o., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like