Trafiku Urban 4+

Prishtin‪ë‬

Appbites SH.P.K.

    • 4.5 • 47 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni Trafiku Urban shërben për të informuar qytetarët e Prishtinës për lëvizje në qytet përmes Transportit Publik.

Përmes këtij aplikacioni, qytetari mund të planifikoj udhëtimin e tij të radhës duke u bazuar në të dhënat në kohë reale të autobusëve të Trafikut Urban

What’s New

Version 2.3

Minor bug fixes

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
47 Ratings

47 Ratings

n'tor ,

Kerkese

Kishte me qene mire qe bus-at e linjave private te dallojn nga ato te trafikut urban… e perdori bus-in e TU dhe app cdo dite ne linjen 1 dhe kam verejte se keni shtuar ne app edhe linjat private

nitikamberi ,

Bravo Shpend

Hallall t koft Shpend kqyr kandido bre edhe per Obiliq se kryetart si ti na vyjn n krejt kosoves
Bone qita per autobusë edhe per Obiliq

Region9 ,

👌👌

Aplikacioni shum i mir

App Privacy

The developer, Appbites SH.P.K., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Utilities
Education
Lifestyle
Games
Education
Entertainment

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities