Transport Public Focsani 17+

Telelink City Services EAD

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

TRANSPORT PUBLIC FOCSANI combina planificarea calatoriei si a validarilor pentru experienta completa a transportului public. O modalitate simpla si intuitiva de a va deplasa!Planificati o calatorie din punctul A in punctul B pe cel mai rapid traseu, folosind harta integrata.

Vedeti timpii estimativi de plecare si sosire in timp real. Economisiti timp si va organizati ziua mai bine.Creati un cont si cumparati bilete in siguranta: sunt valabile mai multe tipuri de plati securizate.Tineti biletele si abonamentele in contul de pe telefon.

Validati la urcarea in autobuz sau tramvai prin scanarea codului QR de pe telefonul dumneavoastra si apoi va asezati pe scau. Este foarte simplu!Toate acestea - folosind telefonul dumneavostra si o singura aplicatie! Aplicatia MOBILE APP NAME are o interfata simpla si prietenoasa care va putea fi folosita de calatori de toate varstele. Scurtati timpul de planificare a calatoriei si de a cumpara si valida un bilet.)Aplicatia foloseste cele mai noi protocoale de securitate pentru ca platile si contul dumneavoastra sa fie in deplina siguranta tot timpul.

What’s New

Version 1.0.296

UI improvements and bugs fixes

App Privacy

The developer, Telelink City Services EAD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Varna Parking
Productivity
Burgas
Travel
Sinaia Transport
Travel
Craiova Transport
Travel
Градски транспорт Стара Загора
Travel
Braila Transport Public
Travel

You Might Also Like

CFR Călători bilete online
Travel
Unde Mergem
Travel
Attractive Romania
Travel
Peco Online - Fuel prices
Navigation
TrackGPS Fleet Management
Navigation
Sângeorz-Băi Turistic App
Travel