Screenshots

Description

Wordt ook Trash aware!

Met de Trash Aware app draag je bij aan een wereld zonder zwerfafval. Zoek de dichtstbijzijnde afvalbak of voeg zelf een afvalbak toe. Zo helpen we elkaar om de wereld schoner te maken.

Met het Trash Aware initiatief wil ik meer bewustzijn creëren op de lange termijn, over de waarde van bijdragen aan een mooie, schone en opgeruimde omgeving. Ruim jij afval op als je het onderweg ziet? Voor jou een kleine moeite, maar samen maken we het verschil.

Met deze app maken we het nog makkelijker om de dichtstbijzijnde afvalbak te vinden.

Wil je zelf op een andere manier bijdragen aan dit initiatief of heb je ideeën die Trash Aware verder kunnen brengen, kijk op
https://markstoetzer.com/professional/trash-aware/ of support me met een maandelijkse bijdrage van 1 euro per maand via www.patreon.com/markstoetzer

What’s New

Version 1.5.2

In deze versie kun je voor het eerst melden dat een afvalbak vol is. Selecteer hiervoor een afvalbak en druk op de knop "vol". Elke deelactie van een volle afvalbak maakt de wereld schoner!

App Privacy

The developer, Mark Stoetzer, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
Mark Stoetzer
Size
26.5 MB
Category
Navigation
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like