iPhone Screenshots

Description

Trees is een journalistieke zoektocht in de vorm van een serie audioverhalen waar je naar kunt luisteren en op kunt reageren. Via de app sta je in contact met drie jonge journalisten die van jouw input en informatie gebruik maken om antwoorden te vinden op de vragen en thema’s die jou bezighouden. Beluister hun wekelijkse reportages, hoor hoe de redactie en researchers te werk gaan bij hun onderzoek en draag zelf bij wanneer je nuttige leads voor ze hebt. Bij Trees word je als luisteraar gehoord. Trees is een project van VPRO en Human.

In de app volg je het onderzoek van Trees op de voet en kun je nieuwe reportages direct beluisteren zodra één van de journalisten een update voor je heeft. Wanneer een onderzoek is afgerond, of doodloopt, start de redactie via de app een nieuw onderzoeksthema op. Je kunt blijven luisteren naar oudere thema’s, zoals Opgebrand (over burnout), Lekker lenen (over studieschuld).

Trees is ook te beluisteren in algemene podcast-apps, maar via deze speciale app heb je de meest intieme relatie met Trees. Je kunt vragen beantwoorden, je mening achterlaten en informatie inzenden. Ook krijg je in de app soms visuele ondersteuning en je vindt er links naar interessante artikelen. Bovendien kun je via de app letterlijk je stem laten horen door audioberichten voor de journalisten in te spreken.

Dit kun je met de Trees app:

- Luisteren naar nieuwste reportages
- Volg het nieuwe onderzoek
- Deel je eigen inzichten over het onderwerp
- Jouw input en informatie wordt gebruikt in het vervolgonderzoek
- Beluister oude thema’s

Trees is onderzoeksjournalistiek nieuwe stijl, waarin journalisten voor en vooral met jou uitzoeken wat jij wilt weten. Trees is een innovatief, journalistiek project van VPRO en Human. Trees neemt je mee in haar onderzoek. Gedurende aan aantal weken onderzoeken zij een onderwerp dat jou bezighoudt. Daarbij kiezen ze allemaal een ander onderzoeksspoor om dat onderwerp vanuit verschillende invalshoeken uit te vlooien. Via korte reportages houden ze je op de hoogte van hun bevindingen, maar vragen ze ook om jouw input.

What’s New

Version 1.12.0

Triest. Trees stopt. Of eigenlijk is Trees al gestopt. Luister even ‘Trees onderzoekt… Trees’ en je weet waarom.
Deze laatste update zorgt ervoor dat Trees desondanks goed blijft functioneren, zodat jij in elk geval nog wel even van haar kan blijven genieten.

Information

Seller
VPRO Digitaal
Size
44.7 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like