Triglav Skladi (old‪)‬ 4+

Mobilna aplikacija

Triglav Skladi d.o.o.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Mobilna aplikacija Triglav Skladi vam omogoča celovit pregled nad dogajanji na kapitalskih trgih, pregled aktualnih naložbenih priporočil naših upravljavcev in analitikov ter uporabne vlagateljske nasvete tako za začetnike kot za že izkušene investitorje. Z aktualnim naborom novic in pregledom tečajnic je namenjena vsem, ki vas zanima svet financ. Vlagateljem v Triglav vzajemne sklade pa omogoča tudi celovit in strukturiran pregled nad naložbenim portfeljem vzajemnih skladov ter izvedenimi transakcijami, saj omogoča oddajo naročil za enkratne direktne bremenitve ter prenose med vzajemnimi skladi.

Sodobni pristopi k upravljanju z dokumenti omogočajo digitalno poslovanje, saj vsa naročila oddajate s pomočjo oddaljenega podpisa. Najvišji varnostni standardi in potrjevanje naročil z enkratnimi OTP gesli omogočajo visoko varnost vaših podatkov in onemogočajo razpolaganje z vašimi sredstvi s strani nepooblaščenih oseb.

Pomembna in priročna funkcionalnost oddaje naloga za Enkratno SEPA direktno bremenitev vam omogoča, da dodatna vplačila uredite na enem mestu, brez (nepotrebnega) upravljanja plačilnih nalogov v svoji mobilni banki ali mobilni denarnici.

Preprosta oddaja naloga za prenos sredstev med vzajemnimi skladi vam omogoča, da 24/7 enostavno in hitro prilagajate svoj portfelj razmeram na kapitalskih trgih brez obiska poslovalnice.

Spremljanje dogajanja, dostop do novic, opozorila na novosti s sistemom »potisnih sporočil« so prednosti, ki jih cenijo vsi izkušeni uporabniki, vlagateljem začetnikom pa pomagajo pri prvih korakih investiranja v vzajemne sklade.

What’s New

Version 1.3.5

Sprememba imena

App Privacy

The developer, Triglav Skladi d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

i.triglav
Finance
Moje Finance
Finance
mBank@Net Invest
Finance
mDBS
Finance
Ilirika Online
Finance
DH Mobilni
Finance