Screenshots

Description

Mobilna aplikacija Triglav Skladi vam omogoča celovit pregled nad dogajanji na kapitalskih trgih, pregled aktualnih naložbenih priporočil naših upravljavcev in analitikov ter uporabne vlagateljske nasvete tako za začetnike kot za že izkušene investitorje. Z aktualnim naborom novic in pregledom tečajnic je namenjena vsem, ki vas zanima svet financ. Vlagateljem v Triglav vzajemne sklade pa omogoča tudi celovit in strukturiran pregled nad naložbenim portfeljem vzajemnih skladov ter izvedenimi transakcijami, saj omogoča oddajo naročil za enkratne direktne bremenitve ter prenose med vzajemnimi skladi.

Sodobni pristopi k upravljanju z dokumenti omogočajo digitalno poslovanje, saj vsa naročila oddajate s pomočjo oddaljenega podpisa. Najvišji varnostni standardi in potrjevanje naročil z enkratnimi OTP gesli omogočajo visoko varnost vaših podatkov in onemogočajo razpolaganje z vašimi sredstvi s strani nepooblaščenih oseb.

Pomembna in priročna funkcionalnost oddaje naloga za Enkratno SEPA direktno bremenitev vam omogoča, da dodatna vplačila uredite na enem mestu, brez (nepotrebnega) upravljanja plačilnih nalogov v svoji mobilni banki ali mobilni denarnici.

Preprosta oddaja naloga za prenos sredstev med vzajemnimi skladi vam omogoča, da 24/7 enostavno in hitro prilagajate svoj portfelj razmeram na kapitalskih trgih brez obiska poslovalnice.

Spremljanje dogajanja, dostop do novic, opozorila na novosti s sistemom »potisnih sporočil« so prednosti, ki jih cenijo vsi izkušeni uporabniki, vlagateljem začetnikom pa pomagajo pri prvih korakih investiranja v vzajemne sklade.

Information

Seller
Triglav Skladi d.o.o.
Size
64 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like