Tring TV 4+

Tring TV

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

www.tring.al
Tring Tv, një klikim dhe përpara ju shfaqet e ardhmja. Aplikacioni i gjeneratës së re që eksperiencën televizive e sjell në dimensionin më novator. Tashmë nuk keni pse mundoheni për të mos humbur programet e preferuara, pasi ato do t’i keni në dorën tuaj në çdo vend dhe në çdo kohë.
Shërbim i projektuar sipas parametrave më të lartë të teknologjisë nëpërmjet dekoderit Trng apo aplikacionit Tring, me një koncept e dizajn elegant, i thjeshtë në përdorim, me cilësinë me të lartë të figurës dhe zërit.
• Shiko Live
- 30 kanale tematike Tring, të konceptuara enkas për të gjithë kategoritë e shikuesve dhe mbi 120 kanale shqiptare dhe ndërkombëtare.
- Paketën më prestigjioze sportive, përfshirë këtu Champions League, Seria A, Moto Gp, NBA dhe shumë kompeticione të tjera, përmes kanaleve sportive të Tring.
• Paketa VOD (video on demand), një videotekë gjigante me mijëra tituj, e gjitha për t’u zbuluar. Filma e fundit, realizimet ikonike kinematografike të të gjitha kohërave, serialet më të suksesshme botërore, dokumentarë, programe për fëmijë, prodhime origjinale Tring, reality show, koncerte, sitcom-e, dhe shumëçka tjetër.
• Shërbimi Catch-up, i cili premton të bëhet miku juaj më i mirë, pasi do t’ju ndihmojë të kurseni kohë pa humbur asnjë episod apo event që doni të ndiqni, përmes regjistrimit që Tring do të bëjë teksa ju ndiqni rutinën tuaj të ditës. Dhe, kur të jeni gati për hapësirën televizive, thjesht rehatohuni dhe zgjidhni!
Me rëndësi:
- Aplikacioni Tring mundësohet me çfarëdo lidhje interneti 3G, 4G apo Wi-Fi. Ju këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës kur përdoret ne smartfone.
- Aplikacioni është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare dhe mund të shikoni nga çdo pajisje Smart TV, Tablet, Smartfone, Web, Android Box me version WebOS 7 e në vazhdim.

Gjithçka mund ta ndiqni kudo, kurdo dhe sa herë të dëshironi. Sepse e ardhmja nuk njeh limite dhe ne jua bëjmë atë të prekshme.
KUJDESI NDAJ KLIENTIT
KUJDESI I KLIENTIT TRING ËSHTË NË DISPOZICIONIN TUAJ PËR ÇDO PAQARTËSI OSE INFORMACI0N QË MUND T’JU NEVOJITET
FB / Instagram / Twitter / Linkedin / TikTok / Snapchat TringTV
Kontakt: (355) 44800008 | Viber/Whatsapp (355) 694038000 | Email: info@tring.tv
PIKAT E SHITJES TRING I GJENI KUDO NË BOTË www.tring.al

What’s New

Version 878

Bug fixes, UI optimization.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Tring TV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment