iPhone Screenshots

Description

Hvad kan man i appen?
Når du har installeret appen, vil du altid kunne se de kommende timepriser for el. Du kan vælge at få besked, hver gang timeprisen er lav, så du med fordel kan starte vaskemaskinen og andre energikrævende aktiviteter på de mest optimale tidspunkter.

Du skal være kunde hos True Energy for at få de timepriser, som bliver vist i appen. Det er nemt at skifte til True Energy – det kan gøres med få klik i appen.

Automatisk opladning af din el-bil i appen
Når du opretter din el-bil i appen, indstiller du dine personlige præferencer for, hvornår bilen skal være klar, og hvor meget batteriet skal oplades. Derudover sætter du en sikkerhedsdistance, så du fx altid kan køre til stationen eller skadestuen. Med udgangspunkt i dine indstillinger sørger True Energy for opladningen af din bil. Hver gang du sætter kablet i stikket derhjemme, beregner vi, hvor lang tid din bil skal bruge til at lade op, og hvornår det bedst kan betale sig at starte opladning, så du bruger mest mulig klimavenlig strøm.

Appen giver dig overblikket
Du kan hele tiden se status på bilen i appen og følge med i den planlagte opladning af din bil.
Du kan naturligvis til enhver tid afbryde True Energys automatiske opladning og bare lade bilen op, når ladekablet sættes i stikket

Big Battery
Via vores app får du snart endnu en mulighed for at være klimavenlig. Samtidig med at du lader op, fungerer din el-bil – sammen med de andre el-biler hos True Energy – nemlig som et kæmpe batteri for el-produktionen i Danmark. Populært sagt, så kan din el-bil være med til at reducere udsvingene i efterspørgslen på el, så producenterne undgår at starte dyre og forurenende kraftværker op, hvis der pludselig er ekstraordinær høj eller lav efterspørgsel på strøm. Er der for lidt strøm i el-nettet stopper vi opladningen af alle bilerne i en kort periode (typisk et par minutter), er der for meget strøm, starter vi opladningen. Vi sender aldrig strøm fra dit batteri ud i el-nettet.

What’s New

Version 1.9.1

Mindre ændringer og stabilisering.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
True Energy ApS
Size
31.1 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 11.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like