iPhone Screenshots

Description

Апликација за мобилно банкарство за клиенти на ТТК Банка АД Скопје Ви ги овозможува следните опции:
- Приказ на тековни сметки (преглед на состојба и промет)
- Приказ до картички (преглед на состојба, промет, резервации, недоспеани рати)
- Пристап до кредити (преглед на состојбата на Вашите кредити во банката)
- Пристап до депозити (преглед на состојбата на Вашите депозити во банката)
- Отворање на депозит
- Блокирање на изгубена картичка
- Реализирање на плаќања (ПП30 и ПП50 налози)
- Уплата на рата за кредит или кредитна картичка
- Плаќање на режиски трошоци
- Зачувување на шаблони
- Активирање и деактивирање на услиги (СМС известувања, Email известувања)
- Активирање и деактивирање на продуктот „Кусур Штедење“
- Аплицирање за кредит
- Аплицирање за картичка

и многу други опции.

Апликацијата е бесплатна за користење.

What’s New

Version 1.0.6

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Bug Fixed: Менувачница

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Mersim7 ,

Vlez so kod

Pocituvani
Daj napravete vlez so kod ili pasword bidejki macno e sekoj pat sto treba da se vleguva vo aplikacija da pisuvas celo korisnocko imi i plus lozinka.
Mislam deka ovoj predlog ke se prifaqa, seto drugo dobro e

App Privacy

The developer, SEMOS D.O.O., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Lifestyle
News

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance