iPhone Screenshots

Description

Download de app van Tubantia en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het nieuws uit jouw regio. Stel je woonplaats of regio in en mis geen seconde van het actuele regionieuws.

De Tubantia nieuwsapp heeft vijf schermen:

1. De Tubantia voorpagina: een mix aan algemeen nieuws uit binnen- en buitenland.
2. Regio: het laatste nieuws uit de door jou gekozen regio’s, dorpen of steden.
3. Video: kies uit nieuwsvideo’s, Eredivisie samenvattingen en series.
4. Fun: welkom in een wereld vol spelletjes, sudoku’s en kruiswoordraadsels.
5. Topics: jouw persoonlijke nieuws uit 13 andere kwaliteitskranten.

Dankzij het handige draaimechanisme navigeer je razendsnel tussen de verschillende schermen. Van het laatste nieuws tot reportages uit jouw regio en van Eredivisie voetbal tot politiek. Tel daar de spelletjes van Fun en de video player bij op en je ziet: dit is de meest uitgebreide nieuws app van Nederland!

Voor alle voetbalfans is er Goal Alert. Stel je favoriete clubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of Toto KNVB Beker in en bekijk direct een video van het doelpunt op je mobiel!

Tip: hou je van spelletjes op je telefoon? Open Fun en ontdek een wereld vol hersenkrakers, quizzen en kruiswoordraadsels. Van sudoku tot zweedse kruiswoordraadsels en van woordzoeker tot een spannende quiz!

Tip: stel na het downloaden van de app direct je eigen regiopagina’s in. Vanaf dat moment houden wij je 24/7 op de hoogte van het nieuws uit die regio’s!

Kies uit de volgende regio’s en plaatsen:
• Enschede e.o.
• Hengelo e.o.
• Almelo e.o.
• Oldenzaal e.o.
• Reggestreek
• Achterhoek
• Zwolle
• Deventer
• Apeldoorn

Toegang Premium-artikelen

De Tubantia app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kun je een beperkt aantal Tubantia Premium-artikelen gratis lezen. Onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen is inbegrepen bij de meeste abonnementen van Tubantia. Je kunt ook in de app kiezen voor een nieuw abonnement via de App Store.

Aanbiedingen zijn enkel geldig voor nieuwe abonnees. Deze app is niet beschikbaar op alle apparaten. Indien u gedurende een gratis periode het abonnement omzet in een betaald abonnement vervalt het eventueel resterende deel van de gratis periode. Bij het bevestigen van de aankoop wordt het bedrag in rekening gebracht bij uw Apple ID, tenzij eerst een gratis periode van toepassing is. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij u het abonnement tot 24 uur voor de verlengings-datum opzegt. Zegt u eerder op? Dan wordt het reeds betaalde bedrag niet terugbetaald. U kunt de automatische verlenging uitschakelen of het abonnement beheren via de instellingen van uw Apple ID. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Als je al abonnee van de Tubantia bent heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen door in te loggen met je DPG Media account. 

Volg Tubantia op Social Media

Blijf naast het gratis installeren van de nieuwsapp ook op de hoogte door Tubantia te volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Facebook: https://www.facebook.com/Tubantia
Instagram: https://www.instagram.com/tubantia_nl/
Twitter: https://twitter.com/tubantia

Vragen of suggesties?

Heb je vragen of opmerkingen over de Tubantia app of Tubantia in het algemeen? Of mis je wellicht jouw regio? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar digitaal@Tubantia.nl.

Privacy

Tubantia is een uitgave van DPG Media B.V.
Onze gebruiksvoorwaarden vind je op https://www.dpgmedia.nl/gebruiksvoorwaarden
Ons privacy statement vind je op https://www.dpgmedia.nl/privacy

What’s New

Version 6.23.4

In de nieuwste versie van de app is 'Regio' vernieuwd! Kies meerdere regio's, zoals bijvoorbeeld je woonplaats of geboorteplaats, om je regionale nieuws te personaliseren.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

hollander173 ,

Buitenland

Woon in de USA ben afkomstig uit Hengelo ,van vroeger uit hadden we Twentse courant en Hengelose dagblad , vind app mooi omdat ik goed op de hoogte kan worden gehouden in Amerika van wat er in de regio gaat, bij mij gaat het vooral om de voetbal Fc Twente en het amateur voetbal , zou graag van elke amateur wedstrijd een klein verslagje willen lezen maar denk dat het misschien onmogelijk is te doen , verder vind ik de app op sportgebied erg goed lekker doorgaan zou ik zeggen.
Groetjes
Bert de Leeuw Henderson Nv

Information

Seller
DPG Media Services
Size
151.4 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Tubantia Digitaal Basis $5.49
  2. Digitaal Basis jaarabonnement $45.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like