iPhone Screenshots

Description

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

BELEEF TWENTE, LANDGOED VAN NEDERLAND

Met je mobiel als gids. Die meer ziet. En de leukste plekjes weet. Die daardoor tot leven komen.

GRATIS ROUTES

De TwentseRondjes App kun je gratis downloaden. Je vindt dan verschillende routes. De routes zijn gratis (even apart downloaden). Er zijn fiets- en wandelroutes met verschillende thema's. Op overzichtelijke kaarten. Wandelingen in de stadsrand. Op het platteland. In het bos, langs weilanden en over Twentse landgoederen. Wat dacht je van een cultuurhistorische fietsroute rondom Enschede en een waterpad in Almelo? Of een speurtocht? En iedere maand komen er nieuwe routes bij.

GEEN INTERNETKOSTEN

Downloaden gaat snel in de buurt van een WiFi-punt. Thuis bijvoorbeeld. Onderweg hoef je dan het internet niet meer op. De App is GPS gestuurd. Alles is gedownload inclusief de kaart. 100% offline, dus geen problemen met bereik en kosten.

WAT MAAKT TwentseRondjes UNIEK?

Met TwentseRondjes krijg je onderweg heel wat extra's. Ben je in een natuurgebied, dan krijg je foto's van de voorkomende diersoorten. Met geluid! Zodat je ze makkelijk kunt herkennen. Als je voor een villa uit het Twentse textielverleden staat, dan kun je het interieur bekijken. Of een filmpje dat hier ooit werd opgenomen. Historische afbeeldingen. Een interview. De mooiste verhalen. Je krijgt het allemaal. En je wordt er automatisch op geattendeerd als je aan het wandelen of fietsen bent. Dat zijn de highlights onderweg. Overigens: je krijgt dan ook suggesties voor horeca-gelegenheden, picknickplaatsen, musea enzovoort in de buurt.

LEKKER DAGJE UIT!

Met TwentseRondjes ben je een heerlijk dagje uit. De App wijst je de weg en leidt je rond. Met TwentseRondjes is iedere wandeling of fietstocht anders. Je beleeft wat. Je leert wat. Het is gewoon leuk. Met TwentseRondjes!

What’s New

Version 1.7

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

Design bijgewerkt voor iOS 7 en 8
Diverse bug verholpen onder iOS 7 en 8

App Privacy

The developer, Buro Kloeg BV, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like