Ucha.se 4+

100% Videos & Tests for School

UCHA.SE

    • 4.8 • 28 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

С Уча.се (ucha.se) се подготвяш бързо и лесно за училище по всички предмети!

В Уча се избираш предмет и клас, гледаш видео уроци, правиш тестовете след тях, преговаряш с мисловните карти и веднага затвърждаваш наученото.

Когато видиш отговорите на теста, с един клик можеш да си пуснеш точния откъс от урока, с който бързо да запълниш пропуските си. Ако пък имаш въпроси, можеш да напишеш коментар под видео урока и нашите учители ще ти отговорят.

Използвай преговорите с мисловни карти, за да си припомниш бързо и лесно всичко най-важно от урока. Те представят ключовите понятия от всяка тема в удобна схема и така с един поглед преговаряш всичко, което ти трябва за училище.

Видео уроците можеш да гледаш и тестовете да правиш навсякъде и по всяко време. Учиш със своето темпо - забързваш и забавяш видеото, когато пожелаеш. За да ти е още по-удобно, можеш да избереш учебника, по който учиш, и приложението ще подреди уроците според съдържанието му. Така всичко е подредено точно както в учебника ти и веднага намираш подходящия видео урок или тест.

Важно е, че всеки ден виждаш напредъка си в Уча.се. Когато учиш с нас, ти трупаш точки XP, с които развиваш профила си, печелиш баджове и сравняваш активността си с тази на приятелите си. Получаваш седмичен отчет за активността си и знаеш какво можеш да подобриш.

Когато редовно учиш с видео уроците, тестовете и преговорите с мисловни карти в Уча.се, ти спестяваш време за любимите си занимания и се справяш още по-успешно в училище!

Видео уроците, тестовете и преговорите с мисловни карти в Уча.се са по: математика, български език, литература, химия, физика, биология, история, география, философия, гражданско образование, ИТ, информационни технологии, информатика, компютърно моделиране, човекът и природата, човекът и обществото, околен свят.

Можеш да учиш и езици на разбираем интересен език - английски език, немски език, испански език, френски език, руски език. Дори и китайски език!

За децата в предучилищна подготовка в Уча.се (ucha.se) има видео уроци по математика, български език и околен свят за 3. и 4. група.

За българите в чужбина в Уча.се има видео уроци и тестове по български език и народознание.

Ще можеш да развиваш и други свои умения с видео уроци по личностно развитие, бизнес, предприемачество, музика, уроци по китара, уроци по пеене и много други.

Присъедини се към Уча.се с над 1 000 000 потребители в образователен сайт №1 на България!

What’s New

Version 1.11

Актуализираме приложението редовно, за да го правим все по-полезно за теб. Тази версия включва няколко корекции на грешки и подобрения в работата на приложението. Изтегли най-новата версия, за да учиш на разбираем и интересен език с Уча.се!

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
28 Ratings

28 Ratings

App Privacy

The developer, UCHA.SE, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Reference
Education
Education
Education
Education