Captures de pantalla

Descripció

L'aplicació oficial de la Universitat de Lleida et permetrà mantenir-te al dia de totes les novetats i de tot el que succeeix al teu campus.

• Informació de la Universitat: Consulta tota la informació sobre la Universitat (esdeveniments, notícies, oferta educativa, accessos ...).

• Perfil privat: Tots teves dades personalitzats segons el teu perfil universitari. Consulta les teves assignatures, qualificacions, etc. I també la teva TUI (Targeta Universitària Intel·ligent). Sempre la duràs amb tu!

• Calendari universitari: Des de la app podràs accedir al teu calendari acadèmic i conèixer tots els esdeveniments de la universitat.

• Reptes i premis: Una secció diferent, plena de diversió, en què trobaràs reptes pensats especialment per als estudiants i usuaris. No te'ls perdis, podràs aconseguir fantàstics premis!

• Avantatges de ser membre de la UdL: En aquesta secció podràs participar en sortejos, concursos i disposar d'una sèrie de descomptes que et permetran gaudir dels millors preus en determinats serveis.

Novetats

Versió 6.1.1

Actualitzem la nostra aplicació constantment perquè la teva experiència sigui cada vegada millor. Hem corregit certs errors i introduït millores de rendiment.

Valoracions i ressenyes

5.0 de 5
1 valoracions

1 valoracions

Informació

Venedor
Universitat de Lleida CCT
Mida
64.1 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 11.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Espanyol, Gallec

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar